Skrapa Tjugan och få chans på två miljoner

Tjugan är lotten med flera vinnare

Lotten Tjugan är lotten med flest 20 000 kronors vinster och dessutom har den en fantastisk högvinst på två miljoner! Den kostar endast tjugo kronor och hela överskottet går till IOGT-NTO-rörelsens livsviktiga arbete. Skrapa Tjugan här.

Monica fixar till balkongenmonica vann 20 000 kronor

När kuvertet med Tjugan lotten damp ner på hallmattan så tänkte hon inte så mycket på det. När hon sedan satt och skrapade sin lott och såg att det var tre lika av 20 000 kronor så trodde hon inte det var sant.

– Jag behövde titta länge på lotten innan jag trodde på det! Berättar Monica. 

För att förstå att hon hade vunnit ringde hon sin dotter för att berätta om vinsten och sin tur. Monica behövde inte tveka en sekund, hon visste direkt vad hennes vinst skulle gå till:

– Jag ska byta fönster och dörrar på balkongen! Berättar Monica med glädje i rösten. 

Hon tycker mycket om sitt hus och nu kan hon äntligen byta fönster och dörr på balkongen som hon tänkt så länge. Hennes balkong kommer bli en ännu bättre plats att njuta på och det ser hon mycket fram emot. 

Grattis Monica och njut på balkongen!

Ruth lyxar till vardagen

elma vann 20 000 kronor De ska precis åka ut med båten för att fiska och sedan röka renkött när Ruth svarar i telefon. Hon berättar om hur det gick till när hon vann:

– Jag skrapade mina Tjugan som jag prenumererar på och när den tredje 20 000 kronors symbolen kom fram så satt jag bara och tittade på lotten!

Jag kunde inte tro det.Hennes sambo tittade också på lotten och kunde knappt tro sina ögon. Hon har skrapat fram andra vinster genom åren men funderade på att säga upp sin prenumeration. Nu är hon så glad att hon inte gjorde det utan tog rådet som hon fick att behålla sin prenumeration.

– Jag vill säga tack till tjejen jag pratade med. Tänk att hennes råd gjorde att jag fick en lott med en sådan härlig vinst på! Skrattar Elma.

Vad ska hon göra med vinsten då? Jag lyxar till det i vardagen. Det är så härligt att gå runt i matbutiken och inte tänka på priset alltid, nu kan jag unna mig lite!  

Grattis Ruth! Lyxa på och ha en fin semester.

 

Vill du också ha chansen att till vardagslyx? Skrapa Tjugan online.