Hos Miljonlotteriet kan du vinna träningsresan du drömmer om

Redo för något pulshöjande?

Sol och värme gör dig nöjd och glad. Motion och träning gör dig frisk och smart. Tänk då hur en träningsresa skulle få dig att må. Ta chansen att kickstarta både det nya året och dig själv med en annorlunda semesterupplevelse genom Miljonlotteriet.

Vi vet att det kan vara svårt att komma igång med träningen. Bästa sättet att bli hemmastadd i träningsskorna är att göra något roligt och spännande av det hela. Som att resa till en annan del av världen till exempel. Visste du att vägen dit kan vara minst lika pulshöjande? Genom att prenumerera på Miljonlotteriets Resan-lotter får du uppleva spännande lottskrap varje månad med chans att vinna din drömresa.

En prenumeration innebär att:
- Du får sex lotter varje månad för 240 kronor
- Du prenumererar så länge du vill och tycker det är spännande
- Du väljer själv om du vill få hem lotterna till din brevlåda (porto 15:- tillkommer) eller om du vill skrapa dem på miljonlotteriet.se.
- Du kan uppleva en träningsresa. genom att välj ett presentkort från Resia när du vinner

- Du kan skrapa fram allt från bilar och resor till hus och miljonbelopp. I potten finns 367 miljoner och om mest kan du vinna 5 miljoner. Det är vinst på i snitt var femte lott och när du vinner, stort som smått, väljer du vinster fritt ur vårt vinstsortiment. Bli inte ledsen om du får en nitlott. Fyra gånger om året förvandlar vi en nitlott till en bilvinst värd 500 000 kronor. Läs mer om våra vinster här.

Beställ din prenumeration här

Det tar bara en minut.