I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer under helgerna. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 17 december till den 23 december avslöjar vi här nedan.

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag – tisdag

Spela Skattjakten för 20 kr, få 20 kr extra
Behöver du en stunds avkoppling från den rådande julstressen? Ett förslag är att då testa vårt unika spel Skattjakten. Spelet utspelar sig på en paradisö och med lite fantasi kan du känna värmen från solen och höra havets vågor. Att du dessutom får 20 kronor extra att spela för varje gång du spelat Skattjakten för 20 kronor kontant gör spelet extra härligt. Lycka till! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Onsdag – söndag

Julbonus – 50 % extra på din insättning
Julen står för dörren och vi vill passa på att ge dig 50 % bonus oavsett om du spelar Bingo, Skattjakten eller skrapar online-lotter. Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för. Ha nu en riktigt skön och härlig julhelg! Lycka till! Läs mer om våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Söndag

Sista adventstävlingen i chatten
På söndag är det redan fjärde advent och julen knackar bokstavligt talat på dörren. Det betyder också att vi kör den sista adventstävlingen i chatten. Är du redo för den? För att delta måste du spana in vår vinstshop och sen skriva en önskelista på varor värda 1000 kronor. Motivera varför du vill ha just den varan. Maila in ditt svar till oss på vinnare@miljonlotteriet.se. Du har söndagen på dig, men senast klockan 20:00 vill vi ha ditt svar. Vi utser vinnaren under kvällen den 23e. Lycka till! Läs bonusvillkoren här >>

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Bingotävlingar

Måndag – söndag

Sångtävling varje dag fram till jul
Tycker du om att sjunga? Gillar du i så fall att sjunga julsånger? Nu kan du göra det i chatten varje dag ända fram till jul. Vinsten är ett hemligt paket från vår vinstshop. Du måste bara invänta chattvärden. Du kan dock endast vinna ett paket under december månad. Sjung ut! Läs bonusvillkoren här >>

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>

Våra villkor:

Måndag till tisdag: Spela Skattjakten för 20 kr, få 20 kr extra att spela för
När du köpt och spelat klart Skattjakten för 20 kronor med kontanter, får du 20 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. På så sätt kan du köpa och spela ännu en omgång av Skattjakten, eller andra spel, utan extra kostnad. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 09:00 måndagen den 17 december till klockan 23:00 tisdagen den 18 december.

Tänk på!
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har köpt och spelat klart Skattjakten för 20 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

Onsdag till söndag: Julbonus 50%
Du får 50% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 25 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från klockan 9:00 onsdagen den 19 december till klockan 23:00 söndagen den 23 december. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 09:00 måndagen den 24e december.

Tänk på!
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning.
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 09:00 den 24 december 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system.

Söndag: Adventstävling chatten
För att delta måste du spana in vår vinstshop och sen skriva en önskelista på varor värda 1000 kronor. Motivera varför du vill ha just den varan. Maila in ditt svar till oss på vinnare@miljonlotteriet.se. Du har söndagen på dig, men senast klockan 20:00 vill vi ha ditt svar. Vi utser vinnaren under kvällen den 23e.
 
Måndag – söndag: Sångtävling i chatten
Tävla och vinn ett julpaket! Detta kan du göra varje dag fram till julafton så fort chattvärden är på plats. För att vinna ett julpaket gäller att vara snabbast med att fylla i de saknade orden i våra jullåtar. Det krävs också att du har gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna. Du kan vinna max en under december månad.