I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 30 april till den 6 maj avslöjar vi här nedan. 

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Onsdag –Söndag

Du får bonus på dina insättningar
Vårsolen får inte bara naturen att blomstra, utan även din spelplånbok. Just nu får du dubbelt så mycket att spela bingo och skrapa lotter för när du gör en insättning. Som mest kan du få 225 kronor extra i bonus!  Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Söndag

Du får bonus på Skattjakten
Vårt unika spel Skattjakten utspelar sig på en paradisö. Här finns vajande palmer och turkost vatten. Och nergrävda skatter såklart. Som mest kan du gräva fram 10 000 kronor. Just nu får du 5 kronor i bonus varje gång du spelat Skattjakten för 10 kronor kontant. Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Bingotävlingar

Måndag

Uträkningen
Nu är det dags att vässa pennan och gnugga geniknölarna. Vi räknar med att kunna utse tre vinnare i kvällens tävling. Är du en av dem? I så fall får du 100 kronor i bonus!

Läs mer på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Tisdag

Skattjakten
Någonstans i världen har vi gömt en skattkista fullproppad med bonus. Frågan är bara var? Var med och leta på tisdag så kan du vinna 100 kronor i bonus!

Läs mer på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Onsdag

Historiskt
Varför gled egentligen Gustav Vasa på skidor genom landet? Vad tusan är bysar för något? Och vad åt man som fredagsmys på 1700-talet? Frågorna är många, precis som i vår tävling Historisk. Var med och tävla om 100 kronor extra att spela för.

Läs mer på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Torsdag

Bokcirkeln
En kväll för läslusar och bokmalar – men mest för bingospelare. Bokcirkeln är tävlingen med fokus böcker. Kan du lista ut vilken bok vi valt ut genom våra ledtrådar? Då kan du vinna 100 kronor i bonus!

Läs mer på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Fredag

Bingokrysset
Det första svenska korsordet publicerades år 1924. Mycket har hänt sedan dess. Det allra senaste är att lösa kluriga kryss i vårt bingorum. Vårt bingokryss är en riktig klassiker. På fredag klockan 18 är det dags igen, missa inte det om du vill ha chans att vinna 150 kronor i bonus!

Läs mer på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Lördag

Röda Tråden
På lördag får du inte tappa tråden, gör du det kommer du ha svårt att komma i mål. Om du inte lyckas lista ut det rätta svaret på den första frågan, kommer du ha problem längre fram i tävlingen. Och då kommer du ha svårt för att kunna vinna de hundra kronor i bonus som utlovas till tre vinnare...

Läs mer på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Söndag

Kryssningen
På söndag avgår vårt stora Kryssningsfartyg från bingohamnen. Varje färd tar dig till en spännande plats där du får kryssa bland kluriga frågor. Svaren på frågorna leder till ett hemligt ord – listar du ut det har du chans att vinna 100 kronor i bonus.

Läs mer på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Våra villkor:
Måndag till lördag: Du får bonus på din insättning
Du får 100 % tillbaka en insättning om dagen när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 måndagen den 2 april 2019 till klockan 23:00 lördagen den 7 april 2019. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 söndagen den 8 april 2019.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 8 april 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.
 
Söndag: Spela Skattjaken för 10 kr och få 5 kr i bonus
När du köpt och spelat färdigt Skattjakten för 10 kronor med kontanter, får du 5 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 8 april till klockan 23:00 den 8 apri 2019.
 
Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart Skattjakten för 10 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

Tävlingar i bingochatten
För att kunna vinna en tävling behöver du ha satt in och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka under kvällen. Ett mejl per person per tävling gäller.