I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 30 april till den 6 maj avslöjar vi här nedan. 

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag – Onsdag

Spela för 40 kr, få 10 kr i bonus
Det är alltid roligt att spela på Miljonlotteriet. När du får 10 kronor i bonus varje gång du spelat för 40 kronor med kontanter är det ännu roligare! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Torsdag – Söndag

Glödhet insättningsbonus
Har du en dröm du brinner för? Då kan vi kanske hjälpa till. Med vår insättningsbonus dubblar vi din insättning upp till 225 kronor. Det ger dig ännu fler rykande vinstchanser! Vi hoppas att du vinner din dröm. Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Bingotävlingar

Måndag – Söndag

Blomsterbudet
Blommor och blader gör en så glader! Just därför tänkte vi bjussa på lite blomster i bingochatten från klockan 18 till 22. Helt utan förvarning kommer chattvärden att överraska med en vinstchans på blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Vinner du får du dessutom ge bort ett blomsterkort värde 40 kronor till en bingokompis. För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet. 

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Våra villkor:
Måndag till onsdag: Spela för 40 kr och få 10 kr i bonus - flera gånger om
När du köpt och skrapat valfria spel för 40 kronor med kontanter, får du 10 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok och kan användas till att köpa valfria spel. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 23 april till klockan 23:00 den 25 april.
 
Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har skrapat klart valfria onlinespel för 40 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.  
 
Torsdag till söndag: 
Du får bonus på din insättning
Du får 100 % tillbaka en insättning om dagen när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 torsdagen den 26 april till klockan 23:00 söndagen den 29 april. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 30 april.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 30 april 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system.
 
Tävlingar i bingochatten
För att kunna vinna en tävling behöver du ha satt in och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka under kvällen. Ett mejl per person per tävling gäller.