I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 7 maj till den 13 maj avslöjar vi här nedan. 

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag – Tisdag

Skrapa 3 Schkrapet, få 1 extra
Är en miljonvinst din melodi? Då tycker vi att du ska ta vara på detta svängiga erbjudande. När du köpt och skrapat 3 stycken Schkrapet, snurrar 10 kronor i bonus in i din spelplånbok. På så sätt kan du skrapa ännu en Schkrapet utan någon extra kostnad. Håll i dig, erbjudandet gäller om och om igen! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Onsdag – Torsdag

Du får bonus på Schlagerbingo
Kan en bingojackpott få dig att dansa? Om svaret blir ett sjungande ja vill vi tipsa dig om att du får 10 kronor i bonus varje gång du köpt och spelat klart 10 brickor av Schlagerbingo. Du kan nyttja erbjudandet flera gånger om. Vi hoppas att det kan få vägen till jackpott att gå som en dans. Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Fredag – Söndag

Du får extra att spela för
Vill du kamma hem en oförglömlig vinst? Det är hos oss det sker. Gör dig redo för en spännande spelning med vår Schlagerbonus. Med den får du nämligen tillbaka 50% av din insättning. Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för. Lycka till – vi hejar på dig! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Bingotävlingar

Måndag – Söndag

Blomsterbudet
Blommor och blader gör en så glader! Just därför tänkte vi bjussa på lite blomster i bingochatten från klockan 18 till 22. Helt utan förvarning kommer chattvärden att överraska med en vinstchans på blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Vinner du får du dessutom ge bort ett blomsterkort värde 40 kronor till en bingokompis. För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet. 

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Våra villkor:
Måndag till tisdag: Skrapa 3 Schkrapet och få 10 kronor i bonus
När du köpt och skrapat 3 stycken Schkrapet för 30 kronor med kontanter, får du 10 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok och kan användas till att köpa valfria spel. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 7 maj till klockan 23:00 den 8 maj.
 
Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har skrapat klart 3 stycken Schkrapet för 30 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. 

Onsdag till torsdag: Spela 10 stycken Schlagerbingo, och få 10 kr i bonus
När du köpt och spelat klart Schlagerbonus 30 kronor med kontanter, får du 10 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok och kan användas till att köpa valfria spel. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 8 maj till klockan 23:00 den 9 maj.

Tänk på! 
 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har skrapat klart valfria onlinespel för 40 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.  

 
Fredag till söndag: 
Du får bonus på din insättning
Du får 50 % tillbaka en insättning om dagen när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 fredagen den 10 maj till klockan 23:00 söndagen den 13 maj. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 14 maj.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 14 maj 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system.
 
Tävlingar i bingochatten
För att kunna vinna en tävling behöver du ha satt in och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka under kvällen. Ett mejl per person per tävling gäller.