I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 4 juni till den 10 juni avslöjar vi här nedan.

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag – Tisdag

Spela för 50 kronor, få 10 kronor i bonus
Vill du komma ifrån sommarvärmen för en stund? Då har vi bästa ursäkten till att gå in. Varje gång du spelat valfria lotter och bingospel för 50 kronor kontant, får du 10 kronor i bonus utav oss. Det klart att du måste ta vara på det tillfället! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Onsdag

Du får 225 kronor extra 
Hipp hipp hurra! Sverige fyller år och då förväntas man dela ut presenter. I vårt fall innebär det bonusgåvor. Till dig. Som tack för att du finns och är en av de 9 miljoner människor som förgyller detta land ger vi dig upp till 225 kronor extra att spela för när du gör en insättning. Förhoppningsvis ger det dig mer att fira än bara nationaldagen. Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Torsdag – Söndag

Vi dubblar din insättning
Veckan börjar gå mot sitt slut, men det gör inte spelplånboken. När du gjort en insättning, och spelat för den, så ser vi till att fylla på den igen. Vi ger tillbaka lika mycket som du satte in. Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för. Ha så kul! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Bingotävlingar

Måndag – Söndag

Blomsterbudet
Blommor och blader gör en så glader! Just därför tänkte vi bjussa på lite blomster i bingochatten från klockan 18 till 22. Helt utan förvarning kommer chattvärden att överraska med en vinstchans på blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Vinner du får du dessutom ge bort ett blomsterkort värde 40 kronor till en bingokompis. För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet. 

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Onsdag

Vinn paket
Vi firar Nationaldagen genom att testa dina kunskaper i Sverige-frågor. Är du först med att svara rätt på någon av alla frågor så vinner du ett paket! Som mest kan du vinna ett paket.

Vad får man då? Jo, något av följande vinster står på spel:
Mon Amie AssietterFleeceplädGrillbestickDrickglas KastehelmiStrandhandduk och Mon Amie muggar.

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Våra villkor:
Måndag till Tisdag: Spela för 50 kronor, få 10 kronor tillbaka
När du köpt och spelat klart valfria lotter och bingospel för 50 kronor med kontanter, får du 10 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 4 juni till klockan 23:00 den 5 juni.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart valfria lotter och bingospel för 50 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

Onsdag: Nationaldagsbonus
Du får 100% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång den 6 juni från klockan 8:00 till klockan 23:00. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 torsdagen den 7 juni.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 7 juni 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system.

Torsdag till Söndag: 100% insättningsbonus
Du får 100% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från torsdagen den 7 juni från klockan 8:00 till söndagen den 10 juni klockan 23:00. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 11 juni.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 11 juni 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system.

Tävlingar i bingochatten: Blomsterbudet
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten,