I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 18 juni till den 24 juni avslöjar vi här nedan.

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag

Du får bonus på Skattjakten
Med lite fantasi kan du höra havet brusa och känna solen värma när du spelar vårt unika spel Skattjakten. Spelet utspelar sig på en paradisö där du letar efter skatter i sanden. Skatter som, med lite tur, är värda tusenlappar. Just nu får du 5 kronor i bonus varje gång du spelat Skattjakten för 5 kronor. Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>

Tisdag – Lördag

Vi dubblar dina insättningar
Det är inte bara magsäcken som kan fyllas med läckerheter under Midsommar, utan även din spelplånbok. Just nu bjuder vi på matig bonus när du gör en insättning. Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för. Varje dag! Hoppas det smakar :)  Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>

Söndag

Köp 2 Tjugan Sommarlov, få 1 extra
Under rådande sommartider har vår lott Tjugan fått en somrig kostym. Den fullkomligt strålar, av så många olika anledningar. Inte nog med att den är fin, den gör även gott. Överskottet går bland annat till att se till att tusentals barn får oförglömliga dagar på sommarläger i år. Även de barn som har det tufft hemma. Just nu får du 1 extra Tjugan Sommarlov när du skrapat 2. Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>

Bingotävlingar

Måndag – Söndag

Blomsterbudet
Blommor och blader gör en så glader! Just därför tänkte vi bjussa på lite blomster i bingochatten från klockan 18 till 22. Helt utan förvarning kommer chattvärden att överraska med en vinstchans på blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Vinner du får du dessutom ge bort ett blomsterkort värde 40 kronor till en bingokompis. För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet. 

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Fredag

Fira Midsommar i bingorummet
Årets längsta dag bjuder på så mycket mer än sill och potatis. Fina vinstchanser i vårt bingorum till exempel. Där dukar vi fram en buffé av fina prylar som ska tävlas ut under dagen. När du minst anar det kommer chattvärden plötsligt att ställa en Midsommarfråga. Är du först med att svara rätt på den är det du som vinner sommarvinsten, som är något av följande vinster:

Frågespel, picknickpläd, trädgårdsprydnader, strandhandduk och skärbrädor.

För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet. Du kan vinna en pryl under dagen. Chattvärden är på plats i bingorum 1 klockan 09.00-12.00 samt 18.00-22.00.

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Våra villkor:
Måndag: Spela Skattjakten för 5 kr, få 5 kr i bonus
När du köpt och spelat klart Skattjakten för 5 kronor med kontanter, får du 5 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. På så sätt kan du köpa ytterligare en Skattjakt, eller annat valfritt spel, utan extra kostnad. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 18  juni till klockan 23:00 den 18 juni.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart Skattjakten för 5 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.
 
Tisdag till Lördag: 100% insättningsbonus
Du får 100% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från tisdagen den 19 juni från klockan 08:00 till lördagen den 23 juni klockan 23:00. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 söndagen den 24 juni.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 24 juni 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system.

Söndag: Köp 2, få 1 extra på Tjugan Sommarlov
När du köpt och spelat klart två Tjugan Sommarlov för 40 kronor med kontanter, får du 20 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. På så sätt kan du köpa ytterligare en Tjugan Sommarlov, eller annat valfritt spel, utan extra kostnad. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 24 juni till klockan 23:00 den 24 juni.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart Tjugan Sommarlov för 40 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

Tävlingar i bingochatten: Blomsterbudet och Midsommarfirande
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten.