I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 20 augusti till den 26 augusti avslöjar vi här nedan.

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag

Generös lottbonus
Det finns tillfällen som det är extra roligt att skrapa lotter på Miljonlotteriet. Som när du får bonus till exempel. Eller när du vinner så klart! Just nu får du 100 kronor i bonus varje gång du skrapat lotter för 100 kronor kontant. Vi hoppas att det ger dig anledning att le lite extra medan du skrapar!  Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Tisdag – Söndag

100% insättningsbonus
Kanske har du fortfarande semester. Kanske är du ledig jämt. Eller, så har du precis som vi, klivit in i vardagslivet igen. Oavsett vad så dubblar vi dina insättningar hela veckan. Det får åtminstone oss att känna att vardagen är välkomnande. Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för. Kul!  Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Bingotävlingar

Måndag – Söndag

Blomsterbudet
Blommor och blader gör en så glader! Just därför tänkte vi bjussa på lite blomster i bingochatten från klockan 18 till 22. Helt utan förvarning kommer chattvärden att överraska med en vinstchans på blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Vinner du får du dessutom ge bort ett blomsterkort värde 40 kronor till en bingokompis. För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet. 

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Våra villkor:
Måndag: Skrapa lotter och få bonus
När du köpt och skrapat valfria lotter för 100 kronor med kontanter, får du 100 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 20 augusti till klockan 23:00 den 20 augusti.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har skrapat klart valfria lotter för 100 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.
4. Gäller ej skattjakten.

Tisdag till Söndag: 100% insättningsbonus
Du får 100% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från tisdagen den 21 augusti från klockan 08:00 till söndagen den 26 augusti klockan 23:00. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 27 augusti.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 27 augusti 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system.

Tävlingar i bingochatten: Blomsterbudet
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten,