I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 3 september till den 9 september avslöjar vi här nedan.

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag – Lördag

Guldpengar i bonus
Du är en guldklimp. En riktig tia. Därför får du 10 kronor i bonus varje gång du spelat för 40 kronor kontant. Och det finns nog inget annat ställe där du kan ha så roligt för en guldpeng som hos oss. Lycka till! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Söndag

Bonus och presentkort på blommor
Nu är det ett riktigt guldläge att göra en insättning. Inte bara för att jackpottarna i bingorummet ökar för varje dag, eller för att det finns hundratals miljoner kvar i årets vinstpott. Utan för att du får 100 kronor i bonus och ett presentkort på blommor (värde 40 kronor) när du gör en insättning på exakt 200 kronor. Det är guld värt! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Bingotävlingar

Lördag – Söndag

Vinn frågespelet MIG på vår spelnyhet Höstbingo
Förutom kantareller och myskvällar är Höstbingo det absolut bästa med hösten. I alla fall om du frågar oss. Och äntligen har bingospelet tagit sig in i bingorummet igen. Det vill vi fira genom att tävla ut frågespelet MIG under hela helgen. Så fort Höstbingo spelas och en chattvärd är på plats, har du chans att vinna ett exemplar av detta populära spel. För att vinna behöver du ha köpt en bricka i det pågående spelet samt vara den som svarar rätt först på chattvärdens ”Höstfråga”. Max ett spel per person!

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Måndag – Söndag

Blomsterbudet
Blommor och blader gör en så glader! Just därför tänkte vi bjussa på lite blomster i bingochatten från klockan 18 till 22. Helt utan förvarning kommer chattvärden att överraska med en vinstchans på blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Vinner du får du dessutom ge bort ett blomsterkort värde 40 kronor till en bingokompis. För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet. 

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Våra villkor:
Måndag till Lördag: Spela för 40 kr, få 10 kr i bonus
När du köpt och skrapat valfria spel för 40 kronor med kontanter, får du 10 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 3 september till klockan 23:00 den 8 september.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart valfria spel för 40 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

Söndag: 100 kr i bonus och ett presentkort på blommor värde 40 kr
Du får 100 kronor i bonus och ett presentkort på Euroflorist (värde 40 kr) när du gör en insättning på exakt 200 kronor. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Presentkortet skickas hem till dig med post. Kampanjen gäller en gång per person från klockan 08:00 till 23:00 söndagen den 9 september. Du kan få max 100 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 10 september.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 10 september 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system.

Tävlingar i bingochatten: Blomsterbudet och frågespelet MIG på Höstbingo
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten,