I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 10 september till den 16 september avslöjar vi här nedan.

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag – Onsdag

Septemberbonus
September är en salig blandning av sommar och höst. Ena dagen är varm och solig, andra är regnig och ruskig. Kort sagt, september innehåller 50% sommar, och 50% höst. Därför ger vår Septemberbonus dig 50% extra på nästa insättning. Det ger dig upp till 225 kronor extra att spela för. Lika perfekt när regnet faller, som när solen skiner. Ha så kul! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Torsdag

Köp 1 Tjugan, få 2 extra
Nu när vi satt punkt efter sommaren 2018 finns bara ett ord att säga. Tack! Tack för de närmare hundra sommarläger som kunde anordnas i år. Tack för att tusentals barn fick komma iväg på dessa och ha kul tillsammans med nya vänner. Tillsammans har de bland annat paddlat kanot, grillat korv över lägerelden och sovit i tält. Allt detta tack vare dig som spelar hos oss. I dag får du 2 extra Tjugan Tack varje gång du köpt och skrapat 1. Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Fredag – Söndag

100% insättningsbonus
Att överhuvudtaget befinna sig på miljonlotteriet.se går att likna med en skattjakt. Här finns miljonchanser och jackpottar på flera ställen. Det gäller bara att hitta dem. På tal om skattjakt, har du testat vårt unika spel Skattjakten? Där kan du vinna tusentals kronor om du letar på rätt ställe. Det är nog tur att du får 100% extra på din nästa insättning, det finns så mycket att utforksa och hitta hos oss! Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för. Lycka till! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Bingotävlingar

Måndag – Fredag

Hemliga vinsten
Precis som namnet säger kommer vinsten i den här tävlingen att vara hemlighetsstämplad. Det är först när du sliter upp paketet som du vet vad som finns där i. Däremot kan vi avslöja att du får chans att vinna en hemlig vinst när som helst från måndag till fredag. Det enda du behöver göra är att befinna dig i bingorummet, spela bingo och vara beredd när chattvärden bestämmer sig för att tävla ut en. Exakt när chattvärden gör detta är förstås också hemligt. 

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Lördag och söndag

Rimtävling
I den här tävlingen gäller det att rimma, och att glimma. För på lördag och söndag mellan kl 12.00-14.00 blir det en fest, för den som chattvärden tycker rimmat bäst. Då kommer du att få fem ord, allt från koja, buss och bord. Varje ord ska finnas i ditt rim, hoppas du kommer in i ett bra stim!

Vad vinner man då? Jo, en valfri vara från vinstshoppen värde 400 kronor. Ta god tid på dig att rimma, det handlar inte om att vara först utan bäst :)

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Våra villkor:
Måndag till Onsdag: Septemberbonus
Du får 50% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 25 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från måndagen den 10 september från klockan 08:00 till onsdagen den 12 september klockan 23:00. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 torsdagen den 13 september.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 13 september 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system

Torsdag: Skrapa 1 Tjugan Tack, få 2 extra
När du köpt och skrapat 1 Tjugan Tack för 20 kronor med kontanter, får du 40 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. På så sätt kan du köpa och skrapa 2 Tjugan Tack till, utan extra kostnad. Erbjudandet gäller även Tjugan Hjälte och båda lotterna gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 13 september till klockan 23:00 den 13 september.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har köpt och skrapat klart en Tjugan för 20 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

Fredag till Söndag: Insättningsbonus
Du får 100% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från fredagen den 14 september från klockan 08:00 till söndagen den 16 september klockan 23:00. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 17 september.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 17 september 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system

Tävlingar i bingochatten: Hemliga vinsten och Rimtävling
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten. Du kan vinna max en hemlig vinst och en varuvinst i Rimtävlingen per vecka.