I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 17 september till den 23 september avslöjar vi här nedan.

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag 

Du får 100 kronor extra att skrapa lotter för
Lotter i rosa, gult och blått. Från fem kronor och uppåt. Med vinster från 500 000 kronor till 5 miljoner. Kort sagt; Vi har lotter för alla smaker. I dag får du 100 kronor i bonus utav oss varje gång du skrapat valfria lotter för 100 kronor med kontanter. Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Tisdag – Lördag

Guldbonus – vi dubblar din insättning
Allt som glimmar är inte guld. Det kan vara bonus också. När du gör en insättning får du upp till 225 kronor i bonus att spela för. Det ger dig dubbelt så mycket spel för pengarna, men även dubbelt så många vinstchanser. Och en vinst kan sätta guldkant på vardagen! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Söndag

Spela Skattjakten för 30 kronor, få 30 kronor extra
I dag är det höstdagjämning. Vill du slippa höst och rusk föreslår vi att du ägnar dig åt vårt unika spel Skattjakten en stund. Spelet utspelar sig på en paradisö och med lite fantasi kan du känna solen värma och höra havet brusa. Att du dessutom får 30 kronor extra att spela för varje gång du spelat Skattjakten för 30 kronor kontant gör spelet extra härligt just i dag! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Bingotävlingar

Måndag – Fredag

Hemliga vinsten
Precis som namnet säger kommer vinsten i den här tävlingen att vara hemlighetsstämplad. Det är först när du sliter upp paketet som du vet vad som finns där i. Däremot kan vi avslöja att du får chans att vinna en hemlig vinst när som helst från måndag till fredag. Det enda du behöver göra är att befinna dig i bingorummet, spela bingo och vara beredd när chattvärden bestämmer sig för att tävla ut en. Exakt när chattvärden gör detta är förstås också hemligt. 

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Lördag och söndag

Rimtävling
I den här tävlingen gäller det att rimma, och att glimma. För på lördag och söndag mellan kl 12.00-14.00 blir det en fest, för den som chattvärden tycker rimmat bäst. Då kommer du att få fem ord, allt från koja, buss och bord. Varje ord ska finnas i ditt rim, hoppas du kommer in i ett bra stim!

Vad vinner man då? Jo, en valfri vara från vinstshoppen värde 400 kronor. Ta god tid på dig att rimma, det handlar inte om att vara först utan bäst :)

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Våra villkor:

Måndag: Skrapa lotter för 100 kr kontant, få 100 kr extra
När du köpt och skrapat valfria skraplotter för 100 kronor med kontanter, får du 100 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. På så sätt kan du köpa och skrapa ännu fler lotter, eller andra spel, utan extra kostnad. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 17 september till klockan 23:00 den 17 september.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har köpt och skrapat klart valfria lotter för 100 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.
4. Gäller ej Skattjakten.

Tisdag till Lördag: Insättningsbonus
Du får 100% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från tisdagen den 18 september från klockan 08:00 till lördagen den 22 september klockan 23:00. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 söndagen den 23 september.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 23 september 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system

Söndag: Spela Skattjakten för 30 kr, få 30 kr extra att spela för
När du köpt och spelat klart Skattjakten för 30 kronor med kontanter, får du 30 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. På så sätt kan du köpa och spela ännu en omgång av Skattjakten, eller andra spel, utan extra kostnad. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 23 september till klockan 23:00 den 23 september.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har köpt och spelat klart Skattjakten för 30 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

Tävlingar i bingochatten: Hemliga vinsten och Rimtävling
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten. Du kan vinna max en hemlig vinst och en varuvinst i Rimtävlingen per vecka.