I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 1 oktober till den 7 oktober avslöjar vi här nedan.

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag

Spela Skattjakten för 30 kr, få 30 kr extra 
Vill du slippa höst och rusk föreslår vi att du ägnar dig åt vårt unika spel Skattjakten en stund. Spelet utspelar sig på en paradisö och med lite fantasi kan du känna solen värma och höra havet brusa. Att du dessutom får 30 kronor extra att spela för varje gång du spelat Skattjakten för 30 kronor kontant gör spelet extra härligt just i dag! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Tisdag – söndag

Oktoberbonus – få upp till 225 kr extra att spela för 
Oktober är årets längsta månad. Fördriv tiden hos oss! Med vår Oktoberbonus får du upp till 225 kronor extra att spela för när du gör din nästa insättning. Det ger dig dubbelt så många vinstchanser, men också dubbelt så mycket spelglädje. Perfekt när du har lite tid över! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Bingotävlingar

Måndag – söndag 

Dubbla vinnare på chattspelen 
Det är alltid roligt att spela bingo hos oss, men när du har dubbelt så stor chans att vinna bonus på våra chattspel är det om möjligt ännu roligare. Varje kväll, från klockan 18 till 21, kommer chattvärden att utse två vinnare på varje chattspel. Lycka till! 

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Måndag – Fredag

Hemliga vinsten
Precis som namnet säger kommer vinsten i den här tävlingen att vara hemlighetsstämplad. Det är först när du sliter upp paketet som du vet vad som finns där i. Däremot kan vi avslöja att du får chans att vinna en hemlig vinst när som helst från måndag till fredag. Det enda du behöver göra är att befinna dig i bingorummet, spela bingo och vara beredd när chattvärden bestämmer sig för att tävla ut en. Exakt när chattvärden gör detta är förstås också hemligt. 

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Lördag och söndag

Rimtävling
I den här tävlingen gäller det att rimma, och att glimma. För på lördag och söndag mellan kl 12.00-14.00 blir det en fest, för den som chattvärden tycker rimmat bäst. Då kommer du att få fem ord, allt från koja, buss och bord. Varje ord ska finnas i ditt rim, hoppas du kommer in i ett bra stim!

Vad vinner man då? Jo, en valfri vara från vinstshoppen värde 400 kronor. Ta god tid på dig att rimma, det handlar inte om att vara först utan bäst :)

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Våra villkor:

Måndag: Spela Skattjakten för 30 kr, få 30 kr extra att spela för
När du köpt och spelat klart Skattjakten för 30 kronor med kontanter, får du 30 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. På så sätt kan du köpa och spela ännu en omgång av Skattjakten, eller andra spel, utan extra kostnad. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 1 oktober till klockan 23:00 den 1 oktober.

Tänk på!
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har köpt och spelat klart Skattjakten för 30 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. 

Tisdag till söndag: Insättningsbonus 100%
Du får 100% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från klockan 8:00 tisdagen den 2 oktober till klockan 23:00 söndagen den 7 oktober. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 8 oktober.

Tänk på!
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning.
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 8 oktober 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system

Tävlingar i bingochatten: Hemliga vinsten, Rimtävling och Dubbla chattspelsvinnare
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten. Du kan vinna max en hemlig vinst och en varuvinst i Rimtävlingen per vecka.