I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 8 oktober till den 14 oktober avslöjar vi här nedan.

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag – söndag

Du får bonus på varje insättning!
Vi gillar att skämma bort dig. Därför ger vi dig 50% av din insättningssumma som bonus varje gång du sätter in pengar, hela veckan. Som mest kan du få 225 kronor extra på din insättning. Ha så kul och lycka till! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Bingotävlingar

Måndag – söndag 

Dubbla vinnare på chattspelen 
Det är alltid roligt att spela bingo hos oss, men när du har dubbelt så stor chans att vinna bonus på våra chattspel är det om möjligt ännu roligare. Varje kväll, från klockan 18 till 21, kommer chattvärden att utse två vinnare på varje chattspel. Lycka till! 

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Måndag – Fredag

Hemliga vinsten
Precis som namnet säger kommer vinsten i den här tävlingen att vara hemlighetsstämplad. Det är först när du sliter upp paketet som du vet vad som finns där i. Däremot kan vi avslöja att du får chans att vinna en hemlig vinst när som helst från måndag till fredag. Det enda du behöver göra är att befinna dig i bingorummet, spela bingo och vara beredd när chattvärden bestämmer sig för att tävla ut en. Exakt när chattvärden gör detta är förstås också hemligt. 

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Lördag och söndag

Rimtävling
I den här tävlingen gäller det att rimma, och att glimma. För på lördag och söndag mellan kl 12.00-14.00 blir det en fest, för den som chattvärden tycker rimmat bäst. Då kommer du att få fem ord, allt från koja, buss och bord. Varje ord ska finnas i ditt rim, hoppas du kommer in i ett bra stim!

Vad vinner man då? Jo, en valfri vara från vinstshoppen värde 400 kronor. Ta god tid på dig att rimma, det handlar inte om att vara först utan bäst :)

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Våra villkor:

Måndag till söndag: Insättningsbonus 50%
Du får 50% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 25 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller flera gånger om dagen från klockan 8:00 måndagen den 8 oktober till klockan 23:00 söndagen den 14 oktober. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 15 oktober.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning.  
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 15 oktober 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4.  Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system.

Tävlingar i bingochatten: Hemliga vinsten, Rimtävling och Dubbla chattspelsvinnare
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten. Du kan vinna max en hemlig vinst och en varuvinst i Rimtävlingen per vecka.