I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 15 oktober till den 21 oktober avslöjar vi här nedan.

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag

Skrapa lotter för 100 kronor, få 150 kronor extra
Det finns tillfällen som det är extra roligt att skrapa lotter på Miljonlotteriet. Som när du får bonus till exempel. Eller när du vinner så klart! Just nu får du 150 kronor extra att spela för varje gång du skrapat lotter för 100 kronor kontant. Vi hoppas att det ger dig anledning att le lite extra medan du skrapar! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Måndag - söndag

Sänkt pris på bingospel
Nu har vi skruvat ner priset på Stjärnjacken och Höstbingo en smula. Istället för 20 kronor får du en bricka av dessa stjärnklassade bingospel för bara 15 kronor. Jackpottarna växer så att det knakar och vi hoppas att de landar i någons spelplånbok väldigt snart. Din kanske? Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Tisdag - söndag

100% insättningsbonus
Att befinna sig på miljonlotteriet.se går att likna med en skattjakt. Här finns miljonchanser och jackpottar på flera ställen. Det gäller bara att hitta dem. På tal om att leta efter skatter, har du testat vårt unika spel Skattjakten? Där kan du vinna tusentals kronor om du letar på rätt ställe. Det är nog tur att du får 100% extra på din nästa insättning, för det finns så mycket att utforska och hitta hos oss! Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för. Lycka till! Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Bingotävlingar

Måndag – söndag 

Vinn godis i bingochatten
Vi tycker själva att vi har en oerhört bra smak när det gäller underhållning. Och godis. Därför ser vi till att dela ut mängder av godisskallar från Bubs i bingochatten under hela veckan. Kul och gott! När en chattvärd är på plats kan du vinna en godispåse. Vinstchansen dyker upp när du minst anar det, så det gäller att vara förberedd med köpt bricka i det pågående bingospelet. 

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Måndag – söndag 

Dubbla vinnare på chattspelen 
Det är alltid roligt att spela bingo hos oss, men när du har dubbelt så stor chans att vinna bonus på våra chattspel är det om möjligt ännu roligare. Varje kväll, från klockan 18 till 21, kommer chattvärden att utse två vinnare på varje chattspel. Lycka till! 

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Måndag – Fredag

Hemliga vinsten
Precis som namnet säger kommer vinsten i den här tävlingen att vara hemlighetsstämplad. Det är först när du sliter upp paketet som du vet vad som finns där i. Däremot kan vi avslöja att du får chans att vinna en hemlig vinst när som helst från måndag till fredag. Det enda du behöver göra är att befinna dig i bingorummet, spela bingo och vara beredd när chattvärden bestämmer sig för att tävla ut en. Exakt när chattvärden gör detta är förstås också hemligt. 

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Lördag och söndag

Rimtävling
I den här tävlingen gäller det att rimma, och att glimma. För på lördag och söndag mellan kl 12.00-14.00 blir det en fest, för den som chattvärden tycker rimmat bäst. Då kommer du att få fem ord, allt från koja, buss och bord. Varje ord ska finnas i ditt rim, hoppas du kommer in i ett bra stim!

Vad vinner man då? Jo, en valfri vara från vinstshoppen värde 400 kronor. Ta god tid på dig att rimma, det handlar inte om att vara först utan bäst :)

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Våra villkor:

Måndag: Skrapa lotter för 100 kr kontant, få 150 kr extra
När du köpt och skrapat valfria skraplotter för 100 kronor med kontanter, får du 150 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. På så sätt kan du köpa och skrapa ännu fler lotter utan extra kostnad. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 15 oktober till klockan 23:00 den 15 oktober.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har köpt och skrapat klart valfria lotter för 100 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.
4. Gäller ej Skattjakten.

Måndag till Söndag: sänkt pris på Höstbingo och Stjärnjacken
Från klockan 08:00 måndagen den 15 oktober till och med klockan 23:00 den 22 oktober sänker vi priset på Höstbingo och Stjärnjacken. Istället för 20 kronor betalar du endast 15 kronor per bricka.

Tisdag till Söndag: Insättningsbonus
Du får 100% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från fredagen den 16 oktober från klockan 08:00 till söndagen den 21 oktober klockan 23:00. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 22 oktober.

Tänk på!
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 22 oktober 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system

Tävlingar i bingochatten: Hemliga vinsten, Rimtävling och Dubbla chattspelsvinnare
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten. Du kan vinna max en hemlig vinst och en varuvinst i Rimtävlingen per vecka.