I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 16 juli till den 22 juli avslöjar vi här nedan.

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag – Tisdag

Spela Skattjakten för 10 kr, få 5 kr i bonus
Med lite fantasi kan du höra havet brusa och känna solen värma när du spelar vårt unika spel Skattjakten. Spelet utspelar sig på en paradisö där du letar efter skatter i sanden. Skatter som, med lite tur, är värda tusenlappar. Just nu får du 5 kronor i bonus varje gång du spelat Skattjakten för 10 kronor. Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Onsdag – Söndag

Spela för 200 kr, få 100 kr extra
När sommaren bjuder på ljumma vindar och ljusa nätter vill vi också vara generösa. Därför ger vi dig 100 kronor extra att spela för när du gör en insättning på 200 kronor. Vi hoppas att det kan få dig att glittra som havet. Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Måndag – Söndag

Sänkt pris på Stjärnjacken
Nu har vi skruvat ner priset på Stjärnjacken en smula. Istället för 20 kronor får du en bricka av detta stjärnklassade bingospel för 15 kronor. Jackpotten är på svindlande
80 000 kronor och vi hoppas att den landar i någons spelplånbok väldigt snart. Din kanske?

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Bingotävlingar

Måndag – Fredag

Blomsterbudet
Blommor och blader gör en så glader! Just därför tänkte vi bjussa på lite blomster i bingochatten från klockan 18.00-22.00. Helt utan förvarning kommer chattvärden att överraska med en vinstchans på blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Vinner du får du dessutom ge bort ett blomsterkort värde 40 kronor till en bingokompis. För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet. 

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Lördag – Söndag

Bingokryss i sommarskrud
Varför bara göra en rolig sak åt gången när du kan göra två? Spela bingo och lös korsord – samtidigt! Vi kör igång med start klockan 18. Tre vinnare utses och får välja valfria vinster från vår vinstshop till ett värde av 240 kronor. 

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Våra villkor:

Måndag till Tisdag: Spela Skattjakten för 10 kronor, få 5 kronor i bonus
När du köpt och spelat Skattjakten för 10 kronor, får du 5 kronor i bonus av oss. På så sätt kan du köpa ännu en Skattjakt utan någon kostnad. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från klockan 08:00 den 16 juli till klockan 23:00 den 17 juli.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart Skattjakten för 10 kronor kontant. 
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

Onsdag till Söndag: Spela för 200 kr, få 100 kr i bonus
Du får 100 kronor extra att spela för när du gör en insättning på 200 kronor. Gör alltså en insättning på 200 kronor, och spela för summan, så får du 100 kronor extra utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från onsdagen den 18 juli från klockan 08:00 till söndagen den 22 juli klockan 23:00. Du kan få max 100 kronor tillbaka. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 23 juli.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 23 juli 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 100 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system.

Tävlingar i bingochatten: Blomsterbudet och Bingokrysset
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten.