I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i veckan. 

Vilka erbjudanden du kan roa dig med från den 13 augusti till den 19 augusti avslöjar vi här nedan.

Psst! Är du ny här? Då kan du komma igång med vår startbonus! Läs mer om det här >>

Måndag – Söndag

100% insättningsbonus
Kanske har du fortfarande semester. Kanske är du ledig jämt. Eller, så har du precis som vi, klivit in i vardagslivet igen. Oavsett vad så dubblar vi dina insättningar hela veckan. Det får åtminstone oss att känna att vardagen är välkomnande. Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för. Kul!  Läs gärna våra bonusvillkor här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>Bingotävlingar

Måndag – Söndag

Blomsterbudet
Blommor och blader gör en så glader! Just därför tänkte vi bjussa på lite blomster i bingochatten från klockan 18 till 22. Helt utan förvarning kommer chattvärden att överraska med en vinstchans på blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Vinner du får du dessutom ge bort ett blomsterkort värde 40 kronor till en bingokompis. För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet. 

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Måndag – Söndag

Vinn paket i bingochatten
Vi sätter färg på veckan genom att tävla ut mängder av fina paket i chatten. Är du först med att svara rätt på någon av alla paket-frågor så vinner du! Som mest kan du vinna ett paket under veckan.

Vad får man då? Jo, något av följande vinster står på spel.
Mon Amie AssietterFleeceplädGrillbestickDrickglas KastehelmiStrandhandduk och Mon Amie muggar.

Exakt vad som finns i får du veta när du öppnar paketet :)

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Våra villkor: 


Måndag till Söndag: 100% insättningsbonus

Du får 100% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från måndagen den 13 augusti från klockan 08:00 till söndagen den 19 augusti klockan 23:00. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 20 augusti.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 20 augusti 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system.

Tävlingar i bingochatten: Blomsterbudet och Bingokrysset
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten.