I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer i chatten under hela november.
 
Dessa erbjudanden gäller från den 1 till 30 november 2019


Spela för 200 få 100

När gör en insättning för 200 kronor och spelar bingo eller skrapar lotter den här månaden får du hela 100 kronor i bonus. Det gäller en gång om dagen hela månaden lång. Lycka till!

När: November

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>

Vem tänker vi på?

Har du koll på kändisvärlden? Var då med och briljera på vardagkvällarna genom att svara på ett antal frågor i chatten. Lösningen mailar du till vinnare@miljonlotteriet.se. Den första med rätt svar per kväll vinner valfri vara från vår vinstshop värd 600 kr.

När: Måndag fredag

Läs mer >>  Spela bingo >>

Vinn läsupplevelse

Gillar du att läsa böcker när du är ledig? Då är detta en tävling för dig! Chattvärden delar ut fem ledtrådar och du ska lista ut vilken bok vi tänker på. Svaret mailar du till vinnare@miljonlotteriet.se. Tre lyckliga vinnare får lyssna på ljudböcker hos Bookbeat i en månad.

När: Lördag söndag

Läs mer >>  Spela bingo >>

Våra villkor

Måndag till söndag: Sätt in 200 och få 100 kronor i bonus
Om du spelar för 200 kronor får du en bonus på 100 kronor tillbaka. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från fredagen den 1 november 2019 klockan 9:00 till lördagen den 30 november 2019 klockan 23:00. Du kan få max 100 kronor tillbaka per dag. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 09:00 söndagen den 1 december 2019.
Tänk på!
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning.
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast 09:00 den 1 december 2019. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 100 kronor i bonus per dag.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system

Tävlingar i chatten: Vilken kändis och Bokcirkeln
För att kunna vinna i tävlingen måste du ha omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna. Du mailar ditt svar till vinnare@miljonlotteriet.se. Max ett mail per kund. Flera kunder får inte maila in från samma e-postadress.