I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer under veckan. 

Dessa erbjudanden gäller från den 28 januari till den 3 februari 2019

Måndag – torsdag

Omsättningsbonus – spela för 100 och få 20 kronor tillbaka
Håll ut! Årets första månad går mot vägs ände och det blir ljusare ute för var dag! Dessa sista fyra skälvande dagarna i januari kan du spela för 100 kronor och få 20 kronor tillbaka, om och om igen oavsett om du spelar Bingo, Skattjakten eller skrapar online-lotter. Lycka till! Läs bonusvillkoren här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Fredag – söndag

100 % insättningsbonus
Ny månad och äntligen helg! Hurra! Det firar vi med 100 % bonus oavsett om du spelar Bingo, Skattjakten eller skrapar online-lotter. Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för. Lycka till och trevlig helg! Läs bonusvillkoren här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Bingotävlingar

Torsdag

Vinn en herrgårdsnatt i chatten
Det kan kännas långt kvar till vår och värme så här års. Varför inte pigga upp sig med en herrgårdsnatt någonstans i Sverige? Var med i chattävlingen så blir det kanske du som vinner! Det kommer dyka upp en specifik fråga i chatten på torsdag kväll, någon gång mellan 18 – 22 när chattvärden är på plats. Den som svarar rätt svar snabbast vinner hotellchecken. Läs bonusvillkoren här >>

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Fredag – söndag 

Blomsterbudet
Blommor och blader gör en så glader! Just därför tänkte vi bjussa på lite blomster i bingochatten från klockan 18.00-22.00. Helt utan förvarning kommer chattvärden att överraska med en vinstchans på blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Vinner du får du dessutom ge bort ett blomsterkort värde 40 kronor till en bingokompis. För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet.
Lycka till! Läs bonusvillkoren här >>

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Våra villkor

Måndag till torsdag: Omsättningsbonus – spela för 100 och få 20 kronor tillbaka
När du köpt och skrapat valfria spel för 100 kronor med kontanter, får du 20 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från 9:00 måndagen den 28 januari till 23:00 torsdagen den 31 januari.
Tänk på!

1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart valfria spel för 100 kronor kontant.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

Fredag till söndag: 100% insättningsbonus
Du får 100% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 50 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från 9:00 fredagen den 1 februari till 23:00 söndagen den 3 februari. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 09:00 måndagen den 4 februari.
Tänk på!
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning.
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 09:00 den 4 februari 2019. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system.

Tävlingar i chatten: Herrgårdscheck
Du kommer att få ett värdebevis hemskickat och värdebeviset gäller för en fri hotellövernattning för två personer i dubbelrum. 
Du betalar endast för middags- och frukostpaketet. Ni finner alla hotell på www.customer.se/avkoppling. Vistelsen måste utnyttjas senast 2019-07-31. Man kan vinna max en herrgårdscheck per person.

Tävlingar i chatten: Blomsterbudet
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten.