I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer under veckan. 

Dessa erbjudanden gäller från den 11 till den 17 februari 2019

Måndag – onsdag

Tjugan lott – köp 3 lotter och få två
I början av veckan kan du passa på att köpa tre Tjugan lotter om och om igen. Du får nämligen två nya Tjugan lotter för varje köp. Lycka till! Läs bonusvillkoren här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >> 


Torsdag – söndag

Insättningsbonus – 80 % tillbaka på din insättning
Torsdag till söndag får du 80 % bonus oavsett om du spelar Bingo, Skattjakten eller skrapar online-lotter. Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för. Lycka till! Läs bonusvillkoren här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Bingotävlingar

Fredag - söndag

Alla hjärtans dag i chatten
Vill ni vara med och fira Alla hjärtans dag med oss i chatten? På grund av att vi inte har någon chattvärd på plats på Alla hjärtans dag så kommer vi istället att dela ut kärleksfrågor hela helgen. Du som svarar rätt snabbast vinner varuvinst från vår << vinstshop >> värd 240 kronor. Läs bonusvillkoren här >>

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Måndag – söndag 

Blomsterbudet
Blommor och blader gör en så glader! Just därför tänkte vi bjussa på lite blomster i bingochatten från klockan 18.00-22.00. Helt utan förvarning kommer chattvärden att överraska med en vinstchans på blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Vinner du får du dessutom ge bort ett blomsterkort värde 40 kronor till en bingokompis. För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet.
Lycka till! Läs bonusvillkoren här >>

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Måndag – söndag

Vinn en herrgårdsnatt i chatten
Det kan kännas långt kvar till vår och värme så här års. Varför inte pigga upp sig med en herrgårdsnatt någonstans i Sverige? Var med i chattävlingen så blir det kanske du som vinner! Det kommer dyka upp en specifik fråga i chatten någon gång mellan klockan 18.00–22.00 när chattvärden är på plats. Den som svarar rätt svar snabbast vinner hotellchecken. Läs bonusvillkoren här >>

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Våra villkor

Måndag till onsdag: Köp 3 stycken tjugan lotter, få två tillbaka
När du köpt och skrapat tre Tjugan-lotter för totalt 60 kronor med kontanter, får du 40 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. På så sätt kan du köpa ännu fler Tjugan-lotter utan extra kostnad. Erbjudandet gäller om och om igen från måndagen den 11 februari klockan 09.00 till onsdagen den 13 februari klockan 23.00.
Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden.  
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har köpt och spelat klart dina tre Tjugan-lotter, för 60 kronor kontant. 
3. Dina lottköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.
4. Gäller enbart Tjugan.
Torsdag-söndag: Insättningsbonus 80% 
Du får 80% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 40 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från 9:00 torsdagen den 14 februari till 23:00 söndagen den 17 februari. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 09:00 måndagen den 18 februari.
Tänk på!
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast 09:00 den 18 februari 2019. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. 
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus. 
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system

Tävlingar i chatten: Alla hjärtans dag och Blomsterbudet
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten. Man kan vinna max en Alla hjärtans dag vinst per person.

Tävlingar i chatten: Herrgårdscheck
Du kommer att få ett värdebevis hemskickat och värdebeviset gäller för en fri hotellövernattning för två personer i dubbelrum.  Du betalar endast för middags- och frukostpaketet. Ni finner alla hotell på www.customer.se/avkoppling. Vistelsen måste utnyttjas senast 2019-07-31. Man kan vinna max en herrgårdscheck per person.