I Miljonlotteriets kampanjkalender hittar du nya erbjudanden varje dag

Veckans roligheter

Letar du efter bonusar, extra vinstchanser och skojiga tävlingar? Då har du hittat rätt! Här har vi samlat allt kul som händer under veckan. 

Dessa erbjudanden gäller från den 25 februari till den 3 mars 2019

Måndag – söndag

Insättningsbonus – 50 % tillbaka på din insättning
Hela veckan får du 50 % bonus oavsett om du spelar Bingo, Skattjakten eller skrapar online-lotter. Som mest kan du få 225 kronor extra att spela för. Lycka till! Läs bonusvillkoren här >>

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Skrapa lotter >>  Spela bingo >>


Bingotävlingar

Måndag – söndag

Vinn varuvinst när du spelar Stjärnjacken
Passa på att spela Stjärnjacken den här veckan! Chattvärden ställer nämligen stjärnrelaterade frågor i chatten varje kväll mellan 18:00 och 22:00. Vinsten (värde upp till 400 kronor) presenteras i samband med frågan. Den som svarar rätt först vinner vinsten. Lycka till! Läs bonusvillkoren här >>

Klicka här för att spela bingo hos MiljonlotterietMåndag – torsdag

Vinn en herrgårdsnatt i chatten
Det kan kännas långt kvar till vår och värme så här års. Varför inte pigga upp sig med en herrgårdsnatt någonstans i Sverige? Var med i chattävlingen så blir det kanske du som vinner! Det kommer dyka upp en specifik fråga i chatten någon gång mellan klockan 18.00–22.00 när chattvärden är på plats. Den som svarar rätt svar snabbast vinner hotellchecken. Läs bonusvillkoren här >>

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet

Fredag – söndag 

Blomsterbudet
Blommor och blader gör en så glader! Just därför tänkte vi bjussa på lite blomster i bingochatten från klockan 18.00-22.00. Helt utan förvarning kommer chattvärden att överraska med en vinstchans på blomsterkort till ett värde av 80 kronor. Vinner du får du dessutom ge bort ett blomsterkort värde 40 kronor till en bingokompis. För att vinna behöver du ha en köpt bricka i det pågående bingospelet.
Lycka till! Läs bonusvillkoren här >>

Klicka här för att spela bingo hos Miljonlotteriet


Våra villkor

Måndag till söndag: Insättningsbonus 50%
Du får 50% tillbaka en insättning när du sätter in minst 50 kronor. Gör till exempel en insättning på 50 kronor, får du 25 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller en gång om dagen från 9:00 måndagen den 25 februari till 23:00 söndagen den 3 mars. Du kan få max 225 kronor tillbaka per insättning. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 09:00 måndagen den 4 mars.
Tänk på!
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning.
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast 09:00 den 4 mars 2019. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 02.00 i vårt system

Blomsterbudet samt tävling i Stjärnjacken
För att kunna vinna i en tävling måste du gjort en insättning och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka när frågan ställs i chatten. Man får vinna max en Stjärnfråga per person under vecka 9. Dessutom sänks Stjärnjackens brickpris från 20 kronor till 15 kronor från och med fredag 15 mars.

Herrgårdscheck
Du kommer att få ett värdebevis hemskickat och värdebeviset gäller för en fri hotellövernattning för två personer i dubbelrum.
Du betalar endast för middags- och frukostpaketet. Ni finner alla hotell på www.customer.se/avkoppling. Vistelsen måste utnyttjas senast 2019-07-31. Man kan vinna max en herrgårdscheck per person.