Miljonlotteriet har beviljats ny spellicens.

Tryggt och säkert med ny spellicens

På Miljonlotteriet vill vi att spel ska vara roligt, tryggt och underhållande – där alla är vinnare! Därför har vi satsat extra mycket på din säkerhet och din trygga upplevelse. I dagarna har fått en ny spellicens på Miljonlotteriet som vi är väldigt glada och stolta över. För dig som kund innebär den nya licensen massor av bra saker. 

Gametest
Nyfiken på ditt spelande? Prova vår tjänst Gametest som hjälper dig att hålla koll på ditt spelande och varnar om du hamnar i en riskzon. Självklart är det gratis och att använda verktyget. 
 
Spelbudget
Har du aldrig tidigare gjort någon insättning kommer du nu behöva göra en spelbudget. Med funktionen kan du sätta dina egna gränser och bestämma hur mycket pengar du vill spendera hos Miljonlotteriet.
 
Spelstopp
Med Spelstopp kan du ta en paus från ditt spelande på miljonlotteriet.se. Du kan själv välja om du vill ha en tidsbegränsad paus eller om den ska gälla tills vidare. Gör gärna vårt självtest och kolla hur just du ligger till.
 
Mobilt BankID

Har du aldrig loggat in med BankID kommer du nästa gång du vill spela eller skrapa lotter digitalt, behöva göra detta en gång.

Läs mer om Miljonlotteriets spellicens >>
Läs mer om Miljonlotteriets integritetspolicy >>