Luxor LED-TV med mediaspelare

LED-TV 32" med mediaspelare

Luxor

Luxor LED32MP ger dig en 32-tums HD-ready TV med skarp bildpanel och smidigt gränssnitt enkelt nog för alla i familjen att använda. Utöver flertalet anslutningsmöjligheter kopplar du enkelt upp din TV med kabel eller trådlöst och får ytterligare funktionalitet med exempelvis din smartphone sammankopplad. Du får direkt tillgång till streaming-tjänster och appar för olika sociala medier i din TV.

Få varierande smarta funktioner
Du får en egen webbläsare men även stöd för streaming-tjänster som Youtube och Netflix finns integrerade så du lätt kan ta del av ett brett utbud av underhållning direkt i din TV utan att ansluta externa enheter. Om du inte väljer att använda Wifi för trådlös anslutning i ditt nätverk kan du använda LAN-porten för att ansluta till ditt internet med ethernet-kabel.

Har du trådlöst nätverk där exempelvis även din smartphone är ansluten kan du enkelt ta del av ytterligare funktioner. Kompatibla telefoner eller surfplattor skall kunna spegla skärmen direkt mot din TV likt Miracast och med rätt appar kan du även komma åt filer och innehållet i din telefon, men även ladda ner appar som låter dig använda dina smarta enheter som fjärrkontroll.

Integrerade appar för Facebook och Twitter finns från start för att du lätt skall kunna ta del av senaste virala klippen eller hashtaggar med information och det blir genast mycket roligare att ta del av allt innehåll på en större skärm.

Ta med dig TV-sändningen trådlöst dit du är
Funktionen FollowMe TV låter dig strömma TV-sändningen som är på din smart-TV till kompatibla mobila enheter som smartphone eller surfplatta som är anslutna i samma nätverk. Ta med dig underhållningen från vardagsrummet till sängen eller frukostbordet och fortsätt titta obehindrat vart du vill. Denna funktion är kompatibel när du använder den inbyggda digital-TV-mottagaren eller om du tar emot kanaler via Boxers med DVBT- eller DVBC-mottagare.

Inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelning egna filer
Använder du programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Anslut ett USB-minne och dela enkelt ditt innehåll från din dator till din TV och tittar smidigt på bilder från semestern eller spelar upp musik och film.

Snabbstartsguide och E-manual
Gällande din TV:s funktioner har du alltid även E-manual tillgänglig som du kan få fram genom huvudmenyn i din TV. Efter du fått upp din TV i hemmet kommer du snabbt igång med användningen och kan ta stöd av den bifogade snabbstartsguiden.

Klicka här för att läsa produktblad >>

Utrustad med:
• Smart TV
• Wi-Fi
• Netflix och YouTube förinstallerat
• HD-ready
• inbyggd digitalbox

 

Vinstnummer: 180004

  • Vinstvärde: 3 000 kr
  • Leveranstid: 5–10 dagar