Vinn din dröm. Och förverkliga någon annans

Det är en otrolig känsla att vinna riktigt stort. Men även de gånger du inte vinner så bidrar du till att förverkliga någon annans dröm. Tack vare Miljonlotteriets överskott, kan IOGT-NTO-rörelsen ge barn och vuxna stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. Ditt lottköp gör skillnad i vardagen och räddar liv. Varje dag. Tillsammans gör vi skillnad på riktigt. 

Varje dag görs saker inom IOGT-NTO-rörelsen. Ditt lottköp gör det möjligt för IOGT-NTO-rörelsen att arrangera över 70 sommarläger för barn, höstaktiviteter för unga och kamratstöd för olika åldrar. Tillsammans har vi sedan år 2000 gett nära 2 miljarder kronor som omvandlats till trygga och bra verksamheter. 

Oförglömliga dagar

Sommaren ska vara en tid för lek och äventyr för barn. Men för många ser verkligheten helt annorlunda ut. För de barn som har det tufft hemma kan det vara extra svårt under sommaren när skola och fritidshem är stängt. Tack vare ditt köp kan 3678 barn åka iväg på läger och uppleva en sommar de aldrig kommer glömma.

Läs mer här >>

Magiska jular

Vi vet att det är långt kvar till jul. Men vi vill ändå berätta om det som borde vara årets mysigaste tid. Många barn växer upp i hem där alkohol tar bort den magi som ska finnas under julen. För dessa barn kan julen vara en pina istället för den glädjehögtid den borde vara. Det vill vi ändra på, därför går vårt överskott till kampanjen Vit jul.

Läs mer här >>

Tak över huvudet 

När du vinner ditt drömhus ger du någon annan tak över huvudet.Tack vare överskottet från dina lotter får människor som tappat hoppet en ny chans. Ett boende i en trygg och drogfri miljö till exempel. Ett jobb för första gången i livet. Och ett stöd som ger dem modet att våga följa sina drömmar – vilka de än är.

Läs mer här >>

Gör skillnad du också

En vinst i Miljonlotteriet kan förändra ditt liv för alltid. Och mer därtill. För när du skrapar fram din dröm ser vi till att tusentals barn och ungdomar får chans till en bra start i livet. Genom trygga och drogfria aktiviteter där alla får en möjlighet att växa. Och mod att följa sina drömmar – vilka de än är. 

Gör en insättning på Miljonlotteriet