Paolo besökte scouter

Paolo återupplevde scoutminnen

Paolo besökte NSF-scouter på läger

Nykterhetsrörelsens Scouter är en viktig verksamhet för att ge barn och unga en bra start i livet. Miljonlotteriets Pengarna på bordets programledare Paolo Roberto, själv gammal scout, återupplevde gamla minnen och följde med oss på scoutläger på Värmdö.

I oktober startar TV-showen Miljonlotteriets Pengarna på bordet, ett riktigt gastkramande spel-program! Vi vill i programmet visa på något av allt det fantastiska som skapas med överskottet av Miljonlotteriets lotterier.

Nykterhetsrörelsens Scouter är en viktig verksamhet för att ge barn och unga en bra start i livet. Paolo Roberto, själv gammal scout, återupplevde gamla minnen och följde med oss på scoutläger på Värmdö. Hela inslaget kommer att sändas i något av programmen i oktober… håll utkik! 

Paolo gjorde en massa kul från att laga mat till att med bindel för ögonen ledas i en hinderbana.

Klassikern pytt i panna stod på dagens meny och Paolo slevade upp med ett leende.

Dagen avslutades med att Paolo fick sitta på en tippbar stol medan scouterna försökte lösa en kod som skulle skicka honom ner i plurret. De lyckades utmärkt med sin uppgift ;-) Det blev en dag full av glada skratt, frågor, utmaningar och roliga möten.

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>
Till startsidan >>

Paolo Roberto scouter nsf ändamålet miljonlotteriet pengarna på bordet Foto: Nina Norén