Paolos drömlista

Paolos drömlista!

den 23 december 2013

När vi spelade in vår nya reklamfilm med Paolo Roberto passade han på att avslöja sina egna drömvinster. Här är Paolos drömlista! 

1. En egen helikopter och helikopterutbildning. Jag åkte mycket helikopter i samband med Robinson och det vore så coolt att kunna köra själv. Och tänk att kunna åka vart man vill, när man vill.

paolo roberto drömlista helikopter drömvinst

2. En röd Alfa Romeo C4. Ferrari och Lamborghini i all ära, Alfa Romeo är min favorit. När jag var tre år hade jag en pekbok med en röd Alfa Romeo i och på den vägen är det. Jag har alltid velat ha den.

paolo roberto alfa romeo

3. Trekking på Mount Everest tillsammans med polarna och en bra guide. Jag har länge drömt om att bestiga världens högsta berg. Tänk att stå däruppe och blicka ut över världen. Då är man verkligen på topp!

me

4. Ta med fem av mina boxningspolare till Pamplona och uppleva tjurrusningen på riktigt. VI har snackat om att det vore häftigt att vara med. Men i verkligheten skulle vi förmodligen bli sjukt rädda och avstå...

pam

5. En riktig brakfest med alla mina närmaste på den vackraste platsen på jorden; Villa San Michelle på Capri.

capri

6. Ge bort 1 miljon till barn som behöver humanitär hjälp. Till exempel de lidande i Syrien. 

7. En utomhuspool med saltvatten skulle kännas lyxigt i mitt nya hus.

8. En riktigt, riktigt, riktigt snabb ribbåt. 

9. En äkta italiensk vedeldad pizzaugn.

10. En skräddarsydd kostym från Neapel. Det finns en skräddare där som gör fantastiska kostymer. De kostar 20 000 kronor!

11. Det här är kanske lite udda men jag skulle vilja ha en katapult. Alltså en sån från medeltiden. Om man vinner stora pengar och blir onödogt rik, ja då behöver man nåt riktigt onödigt. Perfekt om jag ska belägra en borg, ha ha. Allvarligt talat så har jag alltid varit väldigt intresserad av historia och en egen katapult vore inte dumt. Eller en slunga.

kat

12. Resor till mina fastrar i Italien, så klart. Tänk om man hade möjlighet att hälsa på dem så många gånger man vill. Det vore underbart!


Vill du se vår nya reklamfilm med Paolo? Kolla in den här eller klicka på bilden nedan.

Paolos lista