Ta del av Miljonlotteriets kampanjer

Sommartider

Sommarspecial i chatten

Våra chattvärdar bjuder på sommarspecial i chatten varje lördag och söndag, från klockan 18 till 20. Var med och tävla om fina bonusar!

Oavsett hur du känner när du tittar ut genom ditt fönster, så kan vi garantera att det är sommartider i vårt bingorum. Från och med vecka 28 kommer vi bjuda på sommarspecial varje helg! Slipp knott och stickande solbränna –  i vårt bingorum kan du uppleva det bästa av sommaren! 

BingoSemestur – Häng med oss när vi besöker svenska sevärdheter! Lista ut vilket klassiskt utflyktsmål som chattvärden beskriver och du har chans att vinna 100 kronor att spela för.

SommarSpelning – Lotta på Liseberg, Allsång på Skansen och Sommarkrysset. Den svenska sommaren innebär sköna allsånger. Var med och sjöng i bingochatten och tävla om 100 kronor!

BingoCamping – Följ med på husvagnssemester och upplev svenska, självklara sommarställen. Chattvärden beskriver de olika platserna i form av frågor från vilka du ska lista ut ett hemligt ord. Ta chansen att vinna 100 kronor att spela för!

SommarPärlor – Varför samla på stenar eller snäckor när du kan samla bokstäver? Chattvärden avslöjar åtta bokstäver som tillslut bildar en bonuskod. Detta är en tävling där alla som är med får ta del av vinsten!

Psst! Titta i chattschemat för att se vilken tävling vi kommer ta med dig på just denna helgen. Du kan klicka på varje tävlingsnamn för att läsa mer.


​ ​ ​ ​