Ta del av Miljonlotteriets kampanjer

Bingobonus

Få upp till 222 kr extra!

För den som längtar efter en stund i bingorummet passar BingoBonusen bra. Med den får du nämligen upp till 222 kronor tillbaka på en insättning. Det förlänger spelglädjen och ökar vinstchanserna!

Man kan aldrig bli mätt på bingo. Förutom spänning och vinstchanser finns både sällskap och underhållning i bingorummet. Förläng din bingostund och få ännu fler vinstchanser med vår BingoBonus!

Klicka här för att göra en insättning >>

Hur aktiveras bonusen?
När du gör en kontant insättning på minst 100 kronor, så dubblar vi den upp till 222 kronor! Sätter du in 100 kronor får du alltså 100 kronor i bonus. Sätter du in 200 kronor får du 200 kronor i bonus. Som mest kan du få 222 kronor tillbaka på en insättning. Bonusen utbetalas när du omsatt din insättning på onlinespel.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med klockan 14:00 den 23 juni till och med klockan 10:00 den 25 juni.

Tänk på!
Erbjudandet gäller en gång per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 09:00 den 26 juni. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Spela bingo >>