Ta del av Miljonlotteriets kampanjer

100 000 kr i jackpott!

Sikta mot 100 000 kr i jackpott

Efter Marianne8087s framgång på Raketjacken i helgen vill vi gärna se fler jackpottvinnare. Med dagens erbjudande hoppas vi att jackpottlyckan snart slår till igen!

I lördags landande Raketjackens jackpott på 90 000 kronor i Mariannes spelplånbok. Sånt vill vi se mer av! Just därför bjuder vi dig på en extra bricka Stjärnjacken varje gång du köpt tre. Stjärnjackens jackpott har tickat upp till över 100 000 kronor – vi hoppas att den braksumman snart faller ner över dig.

Hur aktiveras bonusen?
Varje gång du köpt och spelat klart tre brickor av Stjärnjacken så sätts brickans värde in på din spelplånbok. På så sätt kan du få en fjärde bricka utan extra kostnad. Du behöver inte köpa tre brickor i samma bingoomgång. Du kan endast få en bonus, alltså 20 kronor, per bingoomgång.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med klockan 12:20 den 2 juni till och med klockan 23:59 den 2 juni. Gäller ej under Bingo Bonanza.

Tänk på!
Om du aktiverat en insättningskampanj kommer dina spelköp i första hand att gå som omsättning för att få insättningsbonusen. När du fått din insättningsbonus kan du nyttja dagens erbjudande om och om igen! Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Spela bingo >>