Ta del av Miljonlotteriets kampanjer

Vi ger dig fler valmöjligheter

Nyhet - Köp lott och vinn i chattspel!

I bingochatten har vi massor av roliga tävlingar med fina vinster! Från och med idag ger vi dig valmöjligheten att antingen köpa en bingobricka eller en digital lott för att kunna delta i tävlingar i chatten.

Är det inte din favoritbingo som spelas just nu i rummet när chattvärden ropar ut en tävling i chatten?  Då kan du välja att köpa en digital lott och vara med i lekar i chatten och vinna bonus. Våra färgsprakande lotter fyllda med vinster upp till 5 miljoner hittar du ovanför bingobrickorna. Alla är välkomna!

Om inte detta är nog så vill vi idag även ge dig en extra insättningsbonus upp till 200 kr! Klicka här för att läsa mer>>Ta mig till bingorummet>>

Jag vill skrapa lotter>>

Hur aktiveras chattbonusen?

För att delta i chattspel och vinna bonus måste du köpa en bingobricka eller digital lott innan chattvärden säger att han/hon ska spela chattspel. Du kan alltså inte köpa en digital lott efter att chattvärden har ställt spelfrågan i chatten. Det får max ha gått 10 minuter sedan du köpt en digital lott.

När gäller erbjudandet?

Erbjudandet gäller tillsvidare och när chattvärden är på plats och kan spela tävlingar.

Tänk på!

Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Miljonlotteriet-nyhetsbrev