Få 1 extra Stjärnjacken

Stjärnjacken

Sikta mot jackpott

Köp en bingobricka så bjuder vi på en extra!

Är du sugen på 220 000 kronor? I så fall vill vi tipsa dig om att pricka in en full bricka inom 52 nummer på Stjärnjacken. När det sker landar nämligen dess skyhöga jackpott rakt ner i din plånbok. För att öka din chans till att lägga beslag på den bjuder vi dig på en extra bricka varje gång du köper en Stjärnjacken!

GÖR SÅ HÄR:  
Köp en bingobricka av Stjärnjacken så får du 20 kronor insatt i din spelplånbok när spelet är slut. På så vis kan du köpa en bricka till utan kostnad!

Erbjudandet gäller om och om igen från och med klockan 18:00 den 10 februari till och med klockan 23:00 den 11 februari, dock ej under Bingo Bonanza då brickpriset är nedsatt. Tänk på att erbjudandet inte kan kombineras med andra erbjudanden, om du köper en Stjärnjacken när du gjort en insättning under Frukostbonusen, kommer köpet att gå som omsättning till frukostbonusen. Därefter kan du nyttja Stjärnjackens bonus. Observera att du endast får bonus för en bricka per köptillfälle, det vill säga att du får 20 kronor i bonus även om du köpt fler än en bricka vid köptillfället.

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>


stjärnjacken miljonlotteriet bingo