Midsommarbonus

En smaskig midsommarbonus

Det är inte bara magsäcken som kan fyllas med läckerheter under Midsommar, utan även din spelplånbok. Just nu får du upp till 200 kronor extra att spela för!

Årets längsta dag bjuder på så mycket mer än sill och potatis. Bingo och bonus till exempel. Passa på att proppa spelplånboken full med smaskig bonus! Under helgen får du upp till 200 kronor extra att spela för när du gör en insättning.

Klicka här för att göra en insättning >>

Hur aktiveras bonusen?
Gör en kontant insättning, så får du samma summa tillbaka efter att du omsatt din insättning. Sätter du in 100 kronor så får du 100 kronor i bonus. Sätter du in 200 kronor så får du 200 kronor i bonus. Som mest kan du 200 kronor tillbaka på en insättning. Bonusen utbetalas när du omsatt din insättning på onlinespel.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med klockan 14:30 den 18 juni till och med klockan 23:00 den 21 juni.

Tänk på!
Erbjudandet gäller en gång per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Detta erbjudande kommer att gå före andra insättningsbonusar fram till söndag den 23:e Juni. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 23:59 den 25 juni. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>

spela bingo och skrapa lotter under midsommarhelgen. just nu bjuder vi på 200kr extra att spela för i bonus.