Miljonlotteriet har många bonusar som gör att spelet räcker lite längre och att vinstchanserna ökar.

Bonusar

Vad är en bonus och hur funkar den?

Hos oss på Miljonlotteriet har vi många roliga och härliga bonusar som gör att spelet räcker lite längre. Här nedan beskriver vi de olika varianterna av bonusar vi har. 


En bonus fungerar ungefär som riktiga pengar. Du kan köpa bingobrickor och skrapa lotter för dessa. Du kan däremot inte ta ut bonusen i kontanter eller beställa varuvinster för din bonus. Våra bästa erbjudanden hittar du alltid i kampanjkalendern

På Miljonlotteriet har vi inga dolda omsättningskrav utan bonuspengar som du får av oss kan du direkt spela för och med dessa kan du vinna. Eventuell vinst kan du sedan plocka ut i kontanter eller använda till att beställa en varuvinst. Självklart kan du även spela eller skrapa lotter för din vinst. När du fått en bonus till din spelplånbok ligger den kvar där i upp till ett år så du har gott om tid på dig att spela för din bonus. 

Har du en bonus i din Spelplånbok dras denna före dina kontanta medel. Observera även att våra två lotter Original och Resan ger bonus/varuvinstvärde och inte kontanta resultat.   

Insättningsbonus
En insättningsbonus får du vid en insättning. Du gör en kontant insättning (överföring från vinstkontot räknas inte som insättning) för att aktivera bonusen. När du spelat för din insättning, inom den angivna tidsperioden, betalas din bonus automatiskt ut till din spelplånbok. Gör en insättning här.

Omsättningsbonus
Den här bonusen får du vid en omsättning, alltså när du spelar bingo eller skrapar lotter. Bonusen kan vara kopplad till en viss produkt eller vara generell. Den gäller oftast flera gånger under kampanjperioden. Ett exempel är "Spela för 30 kr - få 10 kr i bonus." 

Bonuskoder 

En bonuskod ger dig en bonus direkt. Den här typen av bonus får du genom att fylla i en kod under Min sida. Bonuskoder kan du få i chattspel eller i nyhetsbrev. För att få din bonus kan det krävas att du listar ut ett klurigt rebus.

Inloggningsbonus
När vi vill bjuda dig på en bricka till ett nytt spel, eller låta dig testa en ny lott  är det en inloggningsbonus. För att få bonusen måste du logga in via en specifik kampanjsida. Vilken sida det gäller får du oftast i ett nyhetsbrev eller genom vår kampanjkalender.
 
Kolla kampanjkalendern för våra bästa erbjudanden, så du inte missar några härliga bonusar!
miljonlotteriet

Miljonlotteriets bonusar