Bingovinnare

Sommartävling

Här presenteras vinnarna i våra Sommartävlingar

V.30 Här är vinnarna av en bonus värde 1000kr
Hur ser ditt drömbingospel ut?

Det ska vara en färgsprakande bricka med bakgrundsfärg lila och heta fyverkerismällen & vara ett spel med fem vinstchanser, kosta 5 kr & ha en lite mindre jackpott som går ofta. 
- Moa från Uppsala

Jag skulle önska ett glittrande bingospel där man kan vinna en delad jackpott. Spelet skulle kosta 10:- så att jackpotten blir ganska hög. Namnet på spelet skulle vara ʺDiamant-feberʺ.
- Petra från Stavsjö

Femraders Golfbingo på en snygg golfbana skulle vara det bästa bingospelet som ger spänning i spelet och många glada vinnare.
- Lars från KalixV.29 Här är vinnarna av vackra pastatallrikar från Le Zie. 
Vilken vinst önskar du fanns i vår vinstshop?

Eftersom jag är en hängiven cykelfantast på amatörnivå, skulle jag gärna se en cykelhjälm i vinstshopen. En bra livförsäkring, både på landsvägskörning och i stadstrafik. Det går även bra med en annan produkt inom cykelsportens område.

- Ulf från Hökerum

En make over-upplevelse där man gör om frisyr, klädstil, make-up etc. 
- Charlotte från Kristianstad

Svenska delikatesser, ha ett avtal med ett antal leverantörer som kan skicka paketen.
- Marja från Katrineholm 

 

V.28 Här är vinnarna av ett elegant knivset som gör matlagningen roligare.
Vilket är ditt roligaste eller vackraste sommarminne?

Min tyska sommarlovskompis och jag var ute och cyklade på nedlagda Västgötabanans cykelbana. I vägkanten såg jag massa röda fina smultron och dök ner för att sätta i mig läckerheterna. Kompisen blev helt galen och bara slet bort mig från bären. "Du är inte klok dom är giftiga", skrek han på tyska. När vi ses nu så brukar han och hans familj få grässtrå med läckerheterna.
- Kent från Västra Frölunda

Tältsemester, vakna upp till värmen i tältet, fågelkvitter, stelheten i kroppen MEN man känner sig FRI.
- Eva från Skogås

När min far och jag, samt min fars moster Aina, fick en öring på drygt 8 kg. Solen sken och det glittrade så härligt i vattnet. Det var en kamp att få den att landa i båten. Aina var jätterädd att roddbåten skulle välta, eftersom hon inte kunde simma. PS. Vi hade flytväst! DS.
- Lisa från Älvdalen

 

V.27 Här är vinnarna av ett påslakanset från Borås Cotton. 
Vilken dröm skulle du förverkliga om du vann vår härliga jackpot?

 
Jag skulle gå i pension redan nu och njuta av friheten, barn och barnbarn.
- Monica från Holmsund

Jag skulle köpa en redskapsbod och låta någon kunnig byggare snickra ihop den, takläggaren lägga ett tak, elektrikern får dra in el och en målare måla utsidan. Trädgårdsarkitekten gör upp en fin liten täppa med blommor och ätliga växter runtom boden. Det får gärna finnas ett litet vattenspel också! Inuti bör det finnas hyllor och andra förvaringsdetaljer. Efter detta får jag och min man njuta av denna byggnad och sätta in våra trädgårdsredskap och cyklar däri.
- Christine från Nättraby

Åka på en resa till Mongoliet och uppleva livet på slätterna; bo i tält, rida, titta på deras inhemska brottning och jakt med rovfåglar.
- Martin från Stockholm

 

 

I denna veckans sommartävling har du chans att vinna 1000 kronor som du kan använda till att spela bingo eller skrapa lotter. Tävla här >>

miljonlotteriet
​ ​ ​ ​