Chattschema v53

Det är aldrig ensamt eller tråkigt i vårt bingorum. Välkommen in!

I detta chattschema kan du se vilken chattvärd som sitter och väntar på dig, och vilken aktivitet ni kan roa er med. Dessutom finns det alltid glada bingokamrater att prata med!


MÅNDAG
Klockan 9–12: Två vinnare med Malin!
Under dagen blir det många roliga chattspel! Mellan klockan 9 till 11 blir det två vinnare och det är första och fjärde rätta svaret som vinner. Om det mot förmodan inte kommer in fyra rätta svar så blir det nästkommande på tur, trean som vinner istället.

Klockan 14–17: ”En ska bort” men två kan vinna med Sofia
I eftermiddag välkomnar vi alla att spela frågespelet ”En ska bort”. Fyra påståenden men ett passar inte in. Vi kommer variera antal vinnare i detta chattspel, ibland vinner en och ibland vinner två stycken bonus.

Klockan 18–22: Kvällens Stjärna med Sofia
Att kramas en måndagskväll är aldrig fel. Därför ser vi till att varje chattspelsvinst från klockan 20 till 22 innehåller en kram. Bland alla stjärnor som spelar på Miljonlotteriet kommer vi även att utse "Kvällens Stjärna" som får en trevlig bonus värd 30 kronor.  
________________________________________________________________

TISDAG
Klockan 9–12: Frukostbingo med Malin
Börja dagen med lite godis? Karamellen bjuder på ledtrådar som leder till ett ord vi är ute efter. Bonusen startar på 30 kronor och för varje ledtråd vi lämnar, utan att ha fått rätt svar, drar vi av 5 kronor. Ju tidigare du kommer på vad vi söker, desto mer bonus får du! Glöm inte att det är en gissning per person och omgång som gäller.

Klockan 14–17: Tyvärr har Sebastian blivit sjuk
Idag provar vi det nya chattspelet Finn landet i namnet. Det påminner lite om Ordmixen, vi ger er ett namn och ni ska komma på vilket land som gömmer sig i namnet. Idag kommer chattvärden utse en trevlig och hjälpsam solstråle i chatten som får 30 kronor i bonus att spela för. Välkommen till en rolig och klurig eftermiddag!  

Klockan 18–22: När hände det med Sofia
Vad minns du mest och bäst av stort och smått genom tiderna? Chattvärden kommer spela "När hände det", du får ett påstående och det gäller att snabbt gissa årtalet. Chattvärden kommer utse två vinnare i vissa chattspel. Det är den som svarar rätt först och den som svarar rätt som nummer tre som vinner bonus att spela för.
OBS! Om det mot förmodan inte kommer in tre rätta svar i chattspelet så väljer chattvärden svar nummer ett och två som vinnare. Skulle det bara komma in ett rätt svar så får vinnaren ge en kram.
________________________________________________________________

ONSDAG
Klockan 9–12: Bak och fram frukost och morgonens Solstråle med Sofia
Idag kanske vi gör det lite baklänges och börjar dagen med lite kvällsmat och ord som stavas bakvänt. Under detta pass kommer vi med jämna mellanrum att spela chattspelet baklänges. Chattvärden kommer att utse morgonens solstråle som får en trevlig bonus värd 30 kronor. Läs mer här>>

Klockan 14–17: Rappa svar och Blixten med Malin
Ta en eftermiddagsfika och häng med oss i chatten. Vi kommer att ge dig fyra synonymer som hjälper dig att hitta ett ord vi söker. Då och då kommer chattvärden även att bjuda på en Blixt där de tre snabbaste med korrekt svar får dela på 45 kr i bonus.

Klockan 18–22: Sofias Överraskningar
Ikväll mellan klockan 18-20 kör vi chattspelet Luckan blandat med andra chattspel. Och efter klockan 20 startar våra populära Pangfrågor. Detta är frågor som bara dyker upp utan förvarning och är värda hela 50 kr i bonus att spela för. OBS! Man kan vinna max en pangfråga per kund.
________________________________________________________________

TORSDAG
Klockan 9–14: Nyårskarameller och en blommig förmiddag med Malin
Vad minns du av det gångna året? Svara på frågor i vår chatt så har du möjligheten att vinna blomstercheckar till ett värde av 80 kr. I dag delas det dessutom ut en ros till alla chattspelsvinnare mellan klockan 9 till 11.

Klockan 15–19: Nyårskarameller & Bingokompis med Sofia
Vi fortsätter med att bjuda på nyårskarameller från det gångna året. Svara på frågor i vår chatt så har du möjligheten att vinna blomstercheckar till ett värde av 80 kr.

Vi har en mängd härliga kunder och idag är det kanske du som får en glad överraskning. Chattvärden utser en kompis som har utmärkt sig under passet som får bonus värd 30 kr. 
________________________________________________________________

FREDAG
Klockan 14–19: Dubbla vinster i dagens korsord med Sofia
Vi, som alltid skojar till det på kontoret, har valt att idag spela tokiga kunskapsfrågor. Det kan bli lite knasiga frågor som ger dig svar på allt det där du inte visste att du ville veta! Dessutom kör vi med att ni vinner dubbel chattspelsbonus mellan klockan 14-16.

Lös korsord med oss i chatten där du kan vinna extra pengar att spela för! Eftersom morgonens bingokryss uteblev så dubblar vi vinsterna i dagens korsord. Bingokrysset igen mellan klockan 17 till 19.  Kvällen avslutas med mysiga kramar mellan klockan 19-20.
________________________________________________________________

LÖRDAG
Sofia sjuk
Vi börjar morgonen med kloka ord, citat och underfundiga ordspråk. Du är inbjuden för att vältra dig i ordstäv, aforismer, talesätt och vettiga visdomsord tillsammans med chattvärden under förmiddagen. Detta chattpass bjuder säkert på lite spontana pangfrågor värda 50 kronor, då och då när chattvärden bestämmer.

Klockan 12.30–21.30: Tipsrundan och kvällens Stjärna med Malin
Tipsrundan kommer komma mellan klockan 18-20. Läs mer här om tipsrundan>> . Sista halvtimmen myser vi till det med lite goda kramar och chattvärden kommer även att utse kvällens stjärna som får 30 kronor i bonus.

________________________________________________________________

SÖNDAG
Klockan 9–14.30: Ordjakten och Blixtar med Carl
Börja dagen med lite bingo och gör frukosten till en spännande upplevelse! Idag kommer vi med jämna mellanrum spela Or_ja_ten. Chattspelet  ” Ordjakten”  innehåller ord där vi har tappat bort bokstäverna och det blir din uppgift att finna dessa. Dessutom kan det då och då dyka upp en Blixt där de tre snabbaste med korrekt svar får dela på 45 kr i bonus.

Klockan 14.30– 21.30: Bingotrappan med Sofia

Idag kan plötsligt en ros dyka upp, eller en stor mysig kram. Klockan 18 spelar vi BingoTrappan, som är ett annorlunda kryss för er som gillar att gnugga geniknölarna. Läs mer här>>