Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

Miljonlotteriet

Vi har alltid en bonus till dig som gör en insättning och spelar! 

1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 80 % tillbaka av oss!
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 160 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag klockan 16.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG

miljonlotteriet

Bingokväll med fria brickor!
Onsdag kväll betyder bingokväll! Vi bjuder på 4 brickor i Stjärngåvan. Häng med och spela du också!
Du får dina brickor genom att: logga in mellan 19-21 på onsdag den 22 mars. 
Klicka du på Bingokväll-puffen mellan klockan 19-21. Välkommen in!

Läs bonusvillkor >>

LÖRDAG

Miljonlotteriet

Är du en mästare på serier?
Vår nya chattävling Serierundan är en kavalkad av serier med 300 kronor i potten! Lördagen blir bästa dagen i veckan med oss i bingochatten. Läs mer om Serierundan >>

Läs tävlingsvillkor >>

SÖNDAG

Miljonlotteriet

Du får 10 kronor extra till lotter
Passa på att skrapa lotter idag mellan 20.00 till klockan 08.00 imorgon måndag, du får nämligen 10 kronor av oss när du skrapat lotter för 40 kronor. Du väljer fritt vilka lotter du vill skrapa! Det finns nya härliga miljoner dolda bakom skrapen! Gäller alla lotter förutom Skattjakten.

Läs tävlingsvillkor >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag ): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 80 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 160 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 13 mars 2017 till klockan 16.00 den 26 mars 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 20.00 den 26 mars 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Onsdag): Vi bjuder på fyra brickor till Stjärngåvan. Du kan hämta dina brickor mellan klockan 19:00-21:00 den 22 mars 2017. De fria brickorna får du i form av en bonus, som hamnar på ditt spelkonto. Bonusen kan du sedan använda till att köpa brickor i Stjärngåvan. Du kan få din bonus endast en gång under dagen. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Lördag):  Mellan kl 18-20 kommer det komma 6 stycken frågor i bingochatten, dom kommer med 20 min mellanrum. Svaren är 1, X eller 2. När du har svar på alla frågorna mejlar du in din rad till vinnare@miljonlotteriet.se

(Söndag): När du skrapat valfria lotter (alla utom Skattjakten) för 40 kronor får du 10 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller om och om igen mellan den 26 mars 20.00 till 08.00 den 27:e mars.