Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

miljonlotteriet

Vi har alltid en bonus till dig som gör en insättning och spelar! 

1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 50 % tillbaka av oss!
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 100 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG

miljonlotteriet

Bingokväll med fria brickor!
Onsdag kväll betyder bingokväll! Vi bjuder på 4 brickor i Stjärngåvan. Häng med och spela du också!
Du får dina brickor genom att: logga in mellan 19-21 på onsdag den 29 mars. 
Klicka du på Bingokväll-puffen mellan klockan 19-21. Välkommen in!

Läs bonusvillkor >>

TORSDAG

miljonlotteriet

Chattkistan med Malin och Linda!
I denna roliga chattävling får du lära känna våra chattvärdar ännu lite mer! Lyckas du svara rätt på de klura frågorna som de ställer, så har du chansen att kamma hem valfria vinster ur vår vinstshop värda 240 kronor. Läs om Chattkistan >>

Läs tävlingsvillkor >>

SÖNDAG

Miljonlotteriet

Extra glam på söndag!
Sätt guldkant på söndagen med oss i chatten! Det finns nämligen guldfrågor som är värda 50 kronor att spela för. De kommer när du minst anar det, så var beredd! Läs mer om guldfrågan >>

Läs tävlingsvillkor >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag ): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 50 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 100 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 27 mars 2017 till klockan 23.00 den 2 april 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 3 april 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Onsdag): Vi bjuder på fyra brickor till Stjärngåvan. Du kan hämta dina brickor mellan klockan 19:00-21:00 den 29 mars 2017. De fria brickorna får du i form av en bonus, som hamnar på ditt spelkonto. Bonusen kan du sedan använda till att köpa brickor i Stjärngåvan. Du kan få din bonus endast en gång under dagen. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Torsdag):  Chattkistan spelas på torsdagar mellan 18-20. Mailar du in rätt svar till vinnare@miljonlotteriet.se först, på fjärde eller sjunde plats så vinner du en valfri vara ur vår vinstshop för 240 kronor. Tänk på att du enbart får maila in en gång per person.

(Söndag): Vår chattvärd kommer att kasta ut totalt 6 stycken guldfrågor under passet när du minst anar det och är värd 50 kronor i bonus. Du kan vinna max en Guldfråga under ett chattvärdspass. Guldbonusen räknas in i de tre vinster du kan vinna under ett chattpass.