Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

miljonlotteriet

Vi har alltid en bonus till dig som gör en insättning och spelar! 

1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 50 % tillbaka av oss!
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 100 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag klockan 16.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG

miljonlotteriet

Bingokväll med fria brickor!
Onsdag kväll betyder bingokväll! Vi bjuder på 4 brickor i Stjärngåvan. Häng med och spela du också!
Du får dina brickor genom att: logga in mellan 19-21 på onsdag den 5 april. 
Klicka du på Bingokväll-puffen mellan klockan 19-21. Välkommen in!

Läs bonusvillkor >>

FREDAG

Miljonlotteriet

Nytt bingokryss i chatten!
Fredagens höjdpunkt kan vara vårt roliga bingokryss! Därför spelar vi det dubbla gånger. Du är välkommen både klockan 9-11 och 18-20! Klura ut ledtrådarna som du får av chattvärden och ha chansen att vinna Resanlotter! Läs mer om bingokrysset >>

Läs tävlingsvillkor >>

SÖNDAG

miljonlotteriet

Söndag med spännande skattjakt
I Skattjakten ska du hitta gömda skatter på spelplanen. Ju ädlare skatter du hittar, desto högre blir vinsten. 
När du spelat för 40 kronor på Skattjakten får du automatiskt in 10 kronor i bonus till din spelplånbok. Om och om igen! Läs om Skattjakten >>

Bonusvillkor >>

 

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag ): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 50 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 100 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 3 april 2017 till klockan 16.00 den 9 april 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 20.00 den 9 april 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Onsdag): Vi bjuder på fyra brickor till Stjärngåvan. Du kan hämta dina brickor mellan klockan 19:00-21:00 den 6 april 2017. De fria brickorna får du i form av en bonus, som hamnar på ditt spelkonto. Bonusen kan du sedan använda till att köpa brickor i Stjärngåvan. Du kan få din bonus endast en gång under dagen. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Fredag): Bingokrysset spelas två gånger på fredag, mellan klockan 09.00-11.00 samt klockan 18.00-20.00. Varje halvtimme får du en fråga vars svar ska in i korsordet som du hittar här >>. Vi är ute efter det ordet som bildas i de gulmarkerade rutorna, och när du tror dig ha det rätta svaret mejlar du in det till oss på adressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tänk på att frågorna ställs i oordning!

(Söndag): När du spelat för 40 kronor på Skattjakten kommer det automatiskt att sättas in 10 kronor i bonus till din spelplånbok. Erbjudandet går att utnyttja flera gånger mellan klockan 20.00 den 9 april till 08.00 den 10 april 2017. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Det går att spela med både vinstkontomedel, bonus och kontanta medel.