Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–TISDAG

miljonlotteriet

Spela för 40 kr och få 40 kr i bonus!
1. Köp valfria spel för 40 kr kontant
2. När du spelat för dina 40 kr får du 40 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 8.00 till klockan 23.00 tisdagen den 27 juni

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG–SÖNDAG

miljonlotteriet

Du får bonus på din insättning!
Passa på att fylla på spelplånboken du får nämligen 100 kronor av oss när du sätter in 200 kr. Självklart får du bonus på både högre och lägre belopp, upp till 245 kronor. 

Läs tävlingsvillkor >>

ONSDAG

miljonlotteriet

Kändistätt i chatten på onsdag!
Har du koll på kändisarna? På onsdag kan du använda alla dina kunskaper i chattävlingen Kändisjakten! Samtidigt som du spelar bingo får du kluriga frågor om en känd person finns det bonusar att hämta! Läs mer om kändisjakten här >>

Läs tävlingsvillkor >>

LÖRDAG

Miljonlotteriet

Är du en mästare på serier?
Vår chattävling Serierundan är en kavalkad av serier med 300 kronor i potten! Lördagen blir bästa dagen i veckan med oss i bingochatten. Läs mer om Serierundan >>

Läs tävlingsvillkor >>

SÖNDAG

Vinn blommor i bingochatten

Vinn blommor med Linda! 
Var med och fira rosens dag i vårt bingorum! Vår chattvärd Linda kommer att dela ut en ros till varje chattspelsvinst. Det innebär att du som vinnare av ett chattspel får dela ut samma vinstsumma till valfri spelare i chatten. Dessutom finns sex vinstpaket, innehållande boken Lindas blommor och blomsterkort till ett värde av 80 kr, som väntar på varsin vinnare. Vinstpaketen tävlas ut genom chattspel. Kom in och vinn! 

Läs tävlingsvillkor >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Tisdag): När du köpt valfria spel för 40 kronor med kontanter, får du 40 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från den 26 juni klockan 08.00 till klockan 23.00 den 27 juni.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart för 40 kronor kontant. Du kan max få 245 kr i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Onsdag-Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 50% tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 100 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 28 juni 2017 till klockan 23.00 den 2 juli 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 3 juli 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Onsdag) Kändisjakten spelas varje onsdag mellan klockan 18-20 spelar vi Kändisjakten i chatten. Ni får totalt 4 ledtrådar under jaktens gång och är du en av de fyra första som mejlar in rätt svar till vinnare@miljonlotteriet.se vinner du 100 kronor i bonus att spela för.

(Lördag): Mellan kl 18-20 kommer det komma 6 stycken frågor i bingochatten, dom kommer med 20 min mellanrum. Svaren är 1, X eller 2. När du har svar på alla frågorna mejlar du in din rad till vinnare@miljonlotteriet.se.

(Söndag): Under hela söndagen kommer samtliga chattspelsvinster att innehålla en ros, vilket innebär att du får dela samma bonusvinst till valfri spelare i chatten. Vinstpaketen tävlas ut som ett vanligt chattspel, och du kan vinna max ett paket. Vinsten skickas sedan hem via post.  

Spela Skattjakten för 20 kr och få 10 kr i bonus - flera gånger om!
1. Köp Skattjakten för 20 kronor kontant
2. När du spelat klart Skattjakten får du 10 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 8.00 till klockan 23.00 söndagen den 25 juni