Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–TORSDAG

Kunglig insättningsbonus kampanjkalender

Kunglig bonus!
Vi firar Kronprinsessans födelsedag med en kunglig bonus!

1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 100 % tillbaka av oss
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 200 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till torsdag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

FREDAG

Vinn trädgårdsprylar i chatten
Vinn kronor i chatten!
Fredagen går i kungliga tecken. Du har chansen att kamma hem tjusiga kronor som du kan pryda både bord och trädgård med.
Läs tävlingsvillkor >>

FREDAG-SÖNDAG

Spela för 40 kr och få 40 kronor tillbaka

Kungligt bra bonus!
1. Köp valfria spel för 40 kr kontant
2. När du spelat för dina 40 kr får du 40 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från fredag klockan 8.00 till klockan 23.00 söndag den 16 juli
 
Läs tävlingsvillkor >>

LÖRDAG

Vinn extra pengar att spela för i chatten

Vilket är utflyktsmålet?
I denna chattävling ska du lista ut vilket klassiskt svenskt utflyktsmål vi ska till! Var med och tävla om 100 kronor i bonus. 

Läs tävlingsvillkor >>

SÖNDAG

Allsång i bingochatten och vinn fina priser

Sjung med och vinn bonus!
Det är allsång i chatten och alla får vara med. Häng med på en skönsjungade chattävling där du har chansen att vinna bonus att spela för.

Läs tävlingsregler>>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 10 juli 2017 till klockan 23.00 den 13 juli 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 14 juli 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Fredag): Kunglig chattävling! kommer i ett chattspel när du minst anar det i och du kan vinna prydnadskronor. Du kan vinna max en gång under ett chattvärdspass. Vinsten räknas in i de tre vinster du kan vinna under ett chattpass.

(Fredag-söndag): När du köpt valfria spel för 40 kronor med kontanter, får du 40 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från den 14 juli klockan 08.00 till klockan 23.00 den 16 juli.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart för 40 kronor kontant. Du kan max få 245 kr i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

Spela Skattjakten för 20 kr och få 10 kr i bonus - flera gånger om!
1. Köp Skattjakten för 20 kronor kontant
2. När du spelat klart Skattjakten får du 10 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 8.00 till klockan 23.00 söndagen den 25 juni

(Lördag): Bonusbeloppet startar på 100 kronor och för varje ledtråd drar chattvärden av 10 kronor. Så fort du tror dig veta var vi befinner oss, så mejlar du in ditt svar till vinnare@miljonlotteriet.se När klockan slagit 20 utser chattvärden tre personer som svarat rätt till vinnare! Endast en gissning per person gäller.

(Söndag): Under två timmar presenterar chattvärden ett par olika svenska verser, samtliga med sommarkänsla. Du får varken veta artist eller låttitel. Varje vers saknar ett ord och du behöver lista ut vilket. Skriv upp alla saknade ord i den ordning du får verserna så bildas en mening. När du tror dig ha den rätta meningen mejlar du in den till oss på adressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tre personer som skickar in rätt svar vinner 100 kronor i bonus var att spela för.