Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

Vi dubblar din insättning spela lotter och spela bingo

Förgyll veckan med insättningsbonus!
1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 100% tillbaka av oss
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 200 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG

miljonlotteriet

Kändistätt i chatten på onsdag!
Har du koll på kändisarna? På onsdag kan du använda alla dina kunskaper i chattävlingen Kändisjakten! Samtidigt som du spelar bingo får du kluriga frågor om en känd person finns det bonusar att hämta! Läs mer om kändisjakten här >>

Läs tävlingsvillkor >>

FREDAG-SÖNDAG

jackpotjakten på de högsta bingojackpottarna

Jackpottar för över 300 000 kronor!
Just nu är det jackpottjakt i bingon. Flera av våra bingospel har otroliga jackpottar och vi hoppas att de faller ut! Därför rullar endast de tre bingospel med högst jackpott mellan klockan 18 och 21 i Bingorum 1. Dessutom passar vi på att sänka priset på Stjärnjacken till endast 15 kronor under jackpottjakten. Vilken helg det blir! 
Spela bingo >>

Läs bonusvillkor>>

LÖRDAG

Miljonlotteriet

Extra glam på lördag!
Sätt guldkant på lördagen med oss i chatten! Det finns nämligen guldfrågor som är värda 50 kronor att spela för. De kommer när du minst anar det, så var beredd! Läs mer om guldfrågan >>
Läs bonusvillkor >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100% tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 28 augusti 2017 till klockan 23.00 den 3 september 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 4 september 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Onsdag): Varje onsdag mellan klockan 18-20 spelar vi Kändisjakten i chatten. Ni får totalt 4 ledtrådar under jakten gång och är du en av de fyra första som mailar in rätt svar till vinnare@miljonlotteriet.se vinner du 100 kronor i bonus att spela för.

(Fredag-Söndag): Mellan 18.00 1 september till 21.00 3 september kostar en bricka i Stjärnjacken 15 kr. 

Spela Skattjakten för 20 kr och få 10 kr i bonus - flera gånger om!
1. Köp Skattjakten för 20 kronor kontant
2. När du spelat klart Skattjakten får du 10 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 8.00 till klockan 23.00 söndagen den 25 juni
(Lördag): Guldfrågan kommer i ett chattspel när du minst anar det i och är värd 50 kronor i bonus. Du kan vinna max en Guldfråga under ett chattvärdspass. Guldfrågan räknas in i de tre vinster du kan vinna under ett chattpass.