Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

Miljonlotteriet

Sportlovet är här och med det 100 % i bonus!
Under hela veckan dubblar vi din insättning upp till 245 kronor. 

1. Sätt in ett valfritt belopp och du får 100 % tillbaka av oss!
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du spelat för din kontanta insättning får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 200 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag klockan 23.00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

MÅNDAG-SÖNDAG

miljonlotteriet 

Missa inte chansen på jackpotten!
Sista chansen för att vinna jackpotten. Vi vill att någon vinner, därför sänker vi priset hela veckan! Stjärnjacken kostar nu endast 15 kronor och Raketjacken kostar bara 10 kronor. Passa på att spela bingo med höga jackpottar som måste falla ut innan februaris slut. Det vill du inte missa!

Vill du veta varför vi plockar bort spel efter den 28:e februari, klicka här>>

Läs bonusvillkor >>

ONSDAG

miljonlotteriet

Bingokväll med fria brickor!
Onsdag kväll betyder bingokväll! Vi bjuder på 4 brickor i Stjärngåvan. Häng med och spela du också!
Du får dina brickor genom att: logga in mellan 19-21 på onsdag den 22 februari. 
Klicka du på Bingokväll-puffen mellan klockan 19-21. Välkommen in!

Läs bonusvillkor >>

FREDAG

miljonlotteriet

Bingokryss i chatten!
Fredagens höjdpunkt kan vara vårt roliga bingokryss! Därför spelar vi det dubbla gånger. Du är välkommen både klockan 9-11 och 18-20! Klura ut ledtrådarna som du får av chattvärden och ha chansen att vinna Resanlotter! Läs mer om bingokrysset >>

Läs tävlingsvillkor >>

miljonlotteriet

Missa inte din överraskning!
Det är dags för en ny överraskning! Denna vecka är det en rolig tävling. I fyra veckor vill vi uppmärksamma dig som prenumerant eller onlinespelare lite extra med roliga överraskningar. Vad som händer nästa vecka, det är en hemlighet tills dess. Du får överraskningen via min sida eller i veckans nyhetsbrevet på torsdag. Lycka till! 
 
För att få tillgång till överraskningarna behöver du ha gjort en insättning senast 15/11 och/eller vara prenumerant. 

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Söndag ): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100 % tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 245 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 13 februari 2017 till klockan 23.00 den 26 februari 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 27 februari 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Måndag-Söndag): Under hela veckan mellan klockan 01.00 den 20 februari 2017 till och med klockan 24.00 den 26 februari 2017 kostar Stjärnjacken 15 kronor och Raketjacken  10 kronor.  

(Onsdag): Vi bjuder på fyra brickor till Stjärngåvan. Du kan hämta dina brickor mellan klockan 19:00-21:00 den 22 februari 2017. De fria brickorna får du i form av en bonus, som hamnar på ditt spelkonto. Bonusen kan du sedan använda till att köpa brickor i Stjärngåvan. Du kan få din bonus endast en gång under dagen. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Fredag): Bingokrysset spelas två gånger på fredag, mellan klockan 09.00-11.00 samt klockan 18.00-20.00. Varje halvtimme får du en fråga vars svar ska in i korsordet som du hittar här >>. Vi är ute efter det ordet som bildas i de gulmarkerade rutorna, och när du tror dig ha det rätta svaret mejlar du in det till oss på adressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tänk på att frågorna ställs i oordning!