Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

VECKA 5

MÅNDAG 29 JANUARI - ONSDAG 31 JANUARI

 Miljonlotteriet Kampanj Bonus Spela för 50 kr, få 25 kronor i bonus

Bonusregn! Spela för 80 kronor och få 40 kronor tillbaka

Det hänger bonusar i luften. Varje gång du spelat för 80 kronor kontant faller 40 kronor i bonus tillbaka in i din spelplånbok igen.

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

 TORSDAG 1 FEBRUARI - SÖNDAG 4 FEBRUARI

 Miljonlotteriet insttningsbonus

Du får upp till 225 kronor extra att spela för
Det klart att vi inleder februari med en uppiggande insättningsbonus. När du gör en insättning så dubblar vi den upp till 225 kronor. Erbjudandet gäller en gång om dagen – perfekt i väntan på ljusare tider!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

I BINGORUMMET:

MÅNDAG 29 JANUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet tågresan

PREMIÄR! Tågresan – ny tävling i bingochatten

Det är inte bara bingobollarna som rullar i bingorummet på måndag, utan även ett fiktivt bingotåg. I tävlingen Tågresan tar vi med dig på en resa genom Sveriges öppna landskap, täta skogar och vackra vatten. Lista ut vilka orter vi beskriver och du kan vinna 100 kronor i bonus.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

 TISDAG 30 JANUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet  lyckohjulet

PREMIÄR! Lyckohjulet – ny tävling i bingochatten

På tisdag sker en spännande dragning på bingorummets lite annorlunda Lyckohjul. Precis som vanligt gäller det att satsa på ett nummer och hålla tummarna. Det som inte är lika vanligt är vinsten – en stjärnvinst på 240 kronor i bonus.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

ONSDAG 31 JANUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet expeditionen

PREMIÄR! Expeditionen– ny tävling i bingochatten

Expeditionen är tävlingen som lätt kan upplevas som en äkta vildmarksexpedition i tropisk snårskog. Här finns heta vinstchanser och otroliga upplevelser, men vägen dit är minst sagt trasslig och du behöver vara uppmärksam så att du inte tar ett snedsteg och snubblar på mållinjen. Tar du dig igenom vår djungel av frågor har du chans att vinna 100 kronor i bonus.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

TORSDAG 1 FEBRUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet  tidsmakin

PREMIÄR! Tidsmaskinen– ny tävling i bingochatten

På torsdag tar vi med dig på en resa tillbaka till historiska händelser och minnesvärda stunder. Du kommer att få fem frågor vars svar alltid är ett årtal, frågan är om du minns vilket?

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

FREDAG 2 FEBRUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet filmtipset

PREMIÄR! Filmtipset – ny tävling i bingochatten

På fredag ska vi ha filmkväll i bingorummet. Det går faktiskt. Tillsammans ska vi ta oss igenom ett par gamla rullar, men inte på det sättet du är van vid. Istället för att titta på film kommer vi ställa kluriga frågor om film. I potten står ära och beröm, men även 100 kronor i bonus.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

 LÖRDAG 29 JANUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet vem där

PREMIÄR! Vem där? Ny tävling i bingochatten

”Vem där” är tävlingen där vi riktar strålkastarna mot fyra välkända och berömda personer – utan att tala om vilka de är. Det blir din uppgift att lista ut. Men viktigast av allt: vad har de gemensamt? Hittar du kopplingen kan du vinna 100 kronor i bonus!

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

SÖNDAG 29 JANUARI

 Miljonlotteriet chattavling i bingorummet spelningen

PREMIÄR! Spelningen – ny tävling i bingochatten

På söndag är det dags att du plockar fram dina musikaliska talanger. Förutom bingo kommer vi nämligen att spela Spelningen – en fartfylld musiktävling. Kan du sångtexten kan du vinna 100 kronor i bonus. Perfekt om din spelplånbok sjunger på sista refrängen.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

KAMPANJVILLKOR:

(Måndag 29/1 -  Onsdag 31/1) Spela för 80 kr, få 40 kr i bonus
När du köpt valfria spel för 80 kronor med kontanter, får du 40 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från den 29 januari klockan 08.00 till klockan 23.00 den 31 januari.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart för 80 kronor kontant. Du kan max få 225 kronor i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Torsdag 1/2 - Söndag 4/2) Insättningsbonus 100%

Du får 100 % tillbaka på en insättning om dagen. Om du till exempel gör en insättning på 200 kronor, får du 200 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 torsdagen den 1 februari till klockan 23:00 söndagen den 4 februari. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person per dag. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 måndagen den 5 februari.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 5 februari 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.

(Måndag 29/1 - Söndag 4/2) Tävlingar i bingochatten
För att få delta i en tävling måste du ha omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka under kvällen. Endast ett mejl per person/kväll.