Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

VECKA 6

MÅNDAG 5 FEBRUARI - TORSDAG 8 FEBRUARI

 Miljonlotteriet insttningsbonus

Du får upp till 225 kronor extra att spela för
Det klart att vi inleder februari med en uppiggande insättningsbonus. När du gör en insättning så dubblar vi den upp till 225 kronor. Erbjudandet gäller en gång om dagen – perfekt i väntan på ljusare tider!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

 FREDAG 9 FEBRUARI - SÖNDAG 11 FEBRUARI

 Miljonlotteriet SF Anytime kampanj insättning

Spela för 100 kr så bjuder vi på en film!
Nedräkningen till Alla hjärtans dag har börjat och då tänker vi att filmmys ligger helt rätt i tiden. Därför bjuder vi dig på en film, värde 49 kronor, från onlinetjänsten SF Anytime när du sätter in och spelar för minst 100 kronor kontant. Så, först spelupplevelse. Sedan filmupplevelse. Vi hoppas på mycket pirr i magen!

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

 FREDAG 9 FEBRUARI - SÖNDAG 11 FEBRUARI

 Skattjakten kampanj Köp 2 få 1 extra

Köp Skattjakten för 10 kronor och  få 5 kronor i bonus
Passa på att gå på Skattjakt nu! Varje gång du köpt och spelat Skattjakten för 10 kronor kontant blir du åtminstone 5 kronor rikare. Förhoppningsvis gräver du upp skatter som är betydligt mer värdefulla :)

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

I BINGORUMMET:

MÅNDAG 5 FEBRUARI

 Uträkningen tävling i bingochatten vinn bonus

PREMIÄR! Uträkningen– ny tävling i bingochatten

Nu är det dags att vässa pennan och gnugga geniknölarna. Vi räknar med att kunna utse tre vinnare i kvällens tävling. Är du en av dem? I så fall får du 100 kronor i bonus!

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

 TISDAG6 FEBRUARI

 Skattjakten tävling i bingochatten vinn bonus

PREMIÄR! Skattjakten – ny tävling i bingochatten

Någonstans i världen har vi gömt en skattkista fullproppad med bonus. Frågan är bara var? Var med och leta på tisdag så kan du vinna 100 kronor i bonus!

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

ONSDAG 7 FEBRUARI

 Historiskt tävling i bingochatten vinn bonus

PREMIÄR! Historiskt – ny tävling i bingochatten

Varför gled egentligen Gustav Vasa på skidor genom landet? Vad tusan är bysar för något? Och vad åt man som fredagsmys på 1700-talet? Frågorna är många, precis som i vår tävling Historisk. Var med och tävla om 100 kronor extra att spela för.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

TORSDAG 8 FEBRUARI

 Historiskt tävling i bingochatten vinn bonus

PREMIÄR! Bokcirkeln – ny tävling i bingochatten

En kväll för läslusar och bokmalar – men mest för bingospelare. Bokcirkeln är tävlingen med fokus böcker. Kan du lista ut vilken bok vi valt ut genom våra ledtrådar? Då kan du vinna 100 kronor i bonus!

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

FREDAG 9 FEBRUARI

 Bingokrysset tävling i bingochatten vinn bonus

PREMIÄR! Bingokrysset – ny tävling i bingochatten

Det första svenska korsordet publicerades år 1924. Mycket har hänt sedan dess. Det allra senaste är att lösa kluriga kryss i vårt bingorum. Vårt bingokryss är en riktig klassiker. På fredag klockan 18 är det dags igen, missa inte det om du vill ha chans att vinna 150 kronor i bonus!

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

 LÖRDAG 10 FEBRUARI

 Röda tråden tävling i bingochatten vinn bonus

PREMIÄR! Röda tråden – ny tävling i bingochatten

På lördag får du inte tappa tråden, gör du det kommer du ha svårt att komma i mål. Om du inte lyckas lista ut det rätta svaret på den första frågan, kommer du ha problem längre fram i tävlingen.Och då kommer du ha svårt för att kunna vinna de hundra kronor i bonus som utlovas till tre vinnare...

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

SÖNDAG 11 FEBRUARI

 Kryssningen tävling i bingochatten vinn bonus

PREMIÄR! Kryssningen – ny tävling i bingochatten

På söndag avgår vårt stora Kryssningsfartyg från bingohamnen. Varje färd tar dig till en spännande plats där du får kryssa bland kluriga frågor. Svaren på frågorna leder till ett hemligt ord – listar du ut det har du chans att vinna 100 kronor i bonus.

Läs mer här >>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

KAMPANJVILLKOR:

(Måndag 5/2 -  Torsdag 8/2) Insättningsbonus 100%

Du får 100 % tillbaka på en insättning om dagen. Om du till exempel gör en insättning på 200 kronor, får du 200 kronor i bonus utav oss. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller från klockan 8:00 måndagen den 5 februari till klockan 23:00 torsdagen den 8 februari. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person per dag. För att få din bonus behöver du ha omsatt din insättning senast klockan 08:00 fredagen den 9 februari.

Tänk på! 
1.Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2.Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 9 februari 2018. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Du kan få maximalt 225 kronor i bonus.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.

(Fredag 9/2 - Söndag 11/2) Spela för 100 kronor så får du en film

När du gjort en insättning på minst 100 kronor och spelat för den (kontanter) får du en film från onlinetjänsten SF Anytime. Filmen är digital och ses på https://www.sfanytime.com/sv. Filmen äger du sedan, precis som en DVD, men digitalt hos SF Anytime. Du kan sedan ladda ner till din surfplatta och mobil eller streama när och hur ofta du vill. Erbjudandet gäller från klockan 8:00 den 9 februari till och med klockan 23:00 den 11 februari. Du behover ha omsatt din insättning senast klockan 8:00 måndagen den 12 februari. Under vecka 7 kommer en kod att skickas till din mejladress som du använder på https://www.sfanytime.com/sv för att få din kostnadsfria film värde 49 kronor. Om du inte har en registrerad mejladress skickas koden till dig per post. Du kan få en film under hela kampanjperioden och du kan inte plocka ut filmens värde i varuvinster eller kontanter. 

Tänk på att en överföring från vinstkontot till din spelplånbok inte räknas som en insättning.

(Fredag 9/2 - Söndag 11/2) Köp 2 Skattjakten och få 1 extra

När du köpt Skattjakten för minst 10 kronor med kontanter, får du 5 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok. Erbjudandet gäller flera gånger per person från och med klockan 08.00 den 9 februari till och med klockan 23:00 den 11 februari.

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat klart för 10 kronor kontant. Du kan max få 245 kr i bonus under en dag.
3. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel.
4. Ett nytt dygn räknas från klockan 01.00 i vårt system.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

(Måndag 5/2- Söndag 11/2) Tävlingar i bingochatten
För att kunna vinna en tävling behöver du ha satt in och omsatt minst 100 kronor kontant de senaste 7 dagarna samt köpt minst en bingobricka under kvällen. Ett mejl per person per tävling gäller.