Ann_Kristin vann 1 miljon – på nitlotten!

Ann-Kristin vann 1 miljon på sin nitlott!

Ann-Kristins nitlott gav henne miljonvinst på Miljonlotteriet

den 13 april 2016

Det är inte bara på vinstlotter som man kan vinna pengar på hos Miljonlotteriet. Det vet Ann-Kristin från Ystad som fick sin nitlott förvandlad till en miljon.

Fyra gånger om året är det Miljonlotteriets extradragning Nitlottsmiljonären. Dragningen gjorde denna gång 73-åriga Ann-Kristin till miljonär. 

Ann-Kristin som först trodde att det var ett aprilskämt när hon var ute och promenerade med sin hund när drömcoachen Jessica ringde upp henne. 

– Det är helt otroligt! Jag trodde det var ett skämt men insåg snabbt att dagen man skojar redan har varit! Skrattar Ann-Kristin. 

Ann-Kristin som nyligen flyttat tillbaka till sin barndomsstad Ystad trivs utmärkt på Österlen. Här kan hon ägna sig åt sina intressen så som oljemålning, fotografering och Line dance. Och trots vinstpengarna har hon lovat sig själv att fortsätta ta det lugnt och inte stressa. 

– Jag älskar att umgås med vänner och lära känna nya. Och med lite mer pengar på fickan känns ju fantastiskt! Nu kan jag göra vilka utflykter jag vill och unna mig själv saker! 

Ann-Kristins dotter som ska gifta sig till sommaren vill hon ge en oförglömlig resa. Något som inte varit möjligt utan vinsten från Miljonlotteriet. I sommar ser hon även fram emot att spendera tid på sin kusins nyöppnade B&B i Hammenhög.

Här kan du läsa om fler av våra vinnare >>

Prenumerera på Miljonlotteriet >>

Prova våra Onlinelotter >>

Ann från Ystad vann 1 miljon på en nitlott från Miljonlotteriet