Annelie vann 100 000!

Annelie vann 100 000 på adventspresenten!

den 12 december 2013

Annelie från Falun tackade ja till vår adventspresent och skrapade en gratis lott. Det blev jackpott. Hon vann högsta vinsten vilket innebär minst 100 000 och upp till 1 miljon!
– Helt makalöst. Jag blev chockad när vinstbeskedet dök upp på datorskärmen, berättar Annelie.


Här på Miljonlotteriet har vi en tradition att bjuda på roliga adventspresenter varje jul. Att de kan bli rena jackpotten fick vi ett nytt bevis på härom veckan. Annelie från Falun satt hemma framför datorn i sitt nya hus och beslut att prova när erbjudandet dök upp. Det blev jackpott. Hon skrapade sin lott – och vann Chans till 1 miljon.

– Helt fantastiskt. Men först trodde jag inte mina ögon. Det krävdes att min sambo kom och tittade på datorskärmen innan jag verkligen vågade tro att det är sant, berättar Annelie.

Nu kan hon se fram emot att resa till Miljonlotteriet i januari och vara med på vår stora fördelningsdragning. Annelie är garanterad 100 000 i vinst men har hon riktig tur växer summan till 1 miljon.

– Den här vinsten kom verkligen perfekt. Vi har nyss flyttat till ett gammalt fint hus och en ny värmepump skulle sitta fint. Sen kan man ju inte låta bli att fantisera om den där miljonen. Vinner jag den så vill jag väldigt gärna ha en hästlastbil plus en liten fräck Mini Cooper.

Stort grattis Annelie – och lycka till i fördelningsdragningen! 

Läs om fler glada vinnare >>

annelie falun vinnare 100 000 chans 1 miljon miljonlotteriet