Denise vann Ullaredsshopping

Drömvinst på Ullaredlotten – Denise vann unik VIP-shopping!

den 11 april 2012
Har du drömt om att få ha Gekås Ullared helt för dig själv? Den drömmen blev verklighet för 18-åriga Denise Waldholm som skrapade fram VIP-shopping för 5 000 kronor på sin Ullaredlott från Miljonlotteriet.

Det var en förväntansfull vinnare som kom till Gekås Ullared en lördagseftermiddag i mars med en lång shoppinglista och familjen som shoppingassistenter. Samtidigt som varuhuset sakta tömdes på besökare, fick Denise ta sin guldkundvagn och ha hela Gekås Ullared helt för sig själv.

– Jag har varit här många gånger förut och det har alltid varit jättemycket folk. Det ska bli så roligt att kunna ta mig tid och köpa allt det jag vill ha, hinna prova alla kläder och få chans att handla i lugn och ro, sa Denise.

Hon har just flyttat hemifrån och blivit sambo, så på listan stod heminredning, elektronik och prylar till lägenheten. Samt faktiskt också julklappar.

– Och så ska jag handla kläder till mig själv och hundsaker. Och en fin present till den bekant som jag fick lotten av.

Före VIP-shoppingen var det dags för fika i kafet med tv-profilerna Morgan och Ola-Conny, som berättade om sin nya tv-serie och om jobbet på Gekås Ullared. De följde också med ned i butiken och gav sina inköptips: senaste Absolute Music-cd och Ullaredspelet. Sedan satte Denise av mot klädavdelningen för att börja sin shopping på allvar – utan att behva väja för en enda annan kundvagn.

Efter två och en halv timme i varuhuset – och noll minuter i kö – hamnade slutnotan på drygt 5 500 kronor. Bästa fyndet var ett par blåa somriga byxor, tyckte Denise. VIP-shopping på Gekås Ullared var bland det roligaste hon varit med om.

– Det här är en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. Det känns så coolt att tänka på att jag är först i världen att få vinna en sådan här grej, och jag skulle gärna vilja göra om det. Nästa gång jag åker till Gekås Ullared kommer jag absolut att jämföra det med hur roligt och mycket enklare det var att shoppa med varuhuset helt för sig själv!

Här kan du läsa om fler av våra vinnare >>

Denise vann unika Gekåsupplevelser på sin Ullaredlott från Miljonlotteriet!