Hans vann 152 000 kronor

Hans från Torekov vann 152 000!

den 12 april 2012

Miljonlotteriets bingo har fått en ny rekordvinnare. Hans från Torekov vann 152 000 på jackpotten som föll ut i september.


Hans från Torekov har aldrig tidigare haft ett turnummer. Men från och med nu är det 20. Det var det numret som gjorde honom till Miljonlotteriets Bingos högsta jackpotvinnare hittills.

   – Det var en fantastisk känsla, inte minst eftersom jag först inte förstod att jag hade vunnit. Det tog några minuter innan polletten ramlade ner, berättar Hans.

Fiske- och golfentusiasten från Skåne berättar att han inte riktigt vet vad han ska göra med vinstpengarna. Den stora drömmen är att kunna köpa en lägenhet i Spanien.

   – En annan dröm jag har är att kunna lägga en grundsten till mina fyra härliga barnbarn.

Hans vann sin rekordjackpot på Miljonlotteriets bingospel Stjärnjacken. Det tidigare rekordet hade Susanne Bäckström från Djurås, som i våras kammade hem 43 000 kronor.

Totalt har jackpottar till ett värde av mer än 600 000 briserat sedan Miljonlotteriet Bingo hade premiär på webben i januari 2010.

Vill du också ta chansen att vinna en jackpott? Registrera dig som kund till Miljonlotteriet här eller starta ett bingospel direkt!

Här kan du läsa om fler av våra vinnare >>