Kenneth vann 500 000!

Kenneth från Alunda vann 500 000

den 14 februari 2012

Kenneth Ågren tog en paus från räkningarna och skrapade fram högvinsten på 500 000 kronor på en av sina lotter från Miljonlotteriet. Med vinsten kommer han att förverkliga sina drömmar som både är äventyrliga och praktiska.


Det var på en av hans lediga dagar som Kenneth fick syn på högen med lotter som kommit på posten. Han lade ifrån sig räkningarna och satte sig för att skrapa en stund. Sista lotten innehöll en storvinst.

– Jag fick gnugga mig i ögonen för jag trodde inte det var sant. Jag ringde min fru som var på jobbet och berättade vad som hänt. Jag tror inte hon fick gjort så mycket mer den dagen, minns Kenneth med ett skratt.

Vinsten har Kenneth och hans fru sparat till både nytta och nöje.  Nu när barnen flugit ut vill de båda passa på att resa och besöka platser som de tidigare haft svårt att komma iväg på. Drömmen är en långresa i Storbritannien där framförallt Skottland lockar.

– Vi vill gärna utforska de brittiska öarna eftersom det är en så vacker natur där. Vi skulle gärna vilja färdas längs kanalerna i England och vandra i bergen i Skottland.

Förutom drömresan till Storbritannien kommer en del av vinsten användas till renovering av badrum. Badrummen är de sista som är kvar i den totalrenovering av bostaden som Kenneth och hans fru påbörjade förra året.

Nu har huset fått ett rejält modernt lyft och badrummen skall inredas med nya inventarier, klinkers på golvet och kakel på väggarna.

– Vinsten blev en extra bonus då jag redan köpt in allt material, berättar Kenneth.

Förutom resor och renovering funderar Kenneth på att köpa en ny bil.

– Vi har tidigare kört Renault och det blir det nog med nästa bil också. Vår son är servicetekniker på Renault, och det är han som fått in oss på det spåret (skratt) men det blir ju rätt smidigt med tanke på service och liknande.

Som veteran i Miljonlotteriet har Kenneth sin bestämda åsikt huruvida han ska fortsätta med sitt engagemang.

– Jag har varit med i över 10 år och har aldrig tänkt på att sluta med lotterna. Jag tycker att Miljonlotteriet stödjer en bra grej.

Varför inte göra som Kenneth? Stöd ett gott ändamål genom att prenumerera eller köpa skraplotter från Miljonlotteriet! Du kan få en dröm att gå i uppfyllelse också!

Läs mer om Kenneth på Vinnarhistorier >>

Här kan du läsa om fler av våra vinnare >>


Kenneth vann 500000 hos Miljonlotteriet och fick ta emot checken av vd:n Ludwig Alholt Foto: Sofia Sabel