Kurt vann 500 000 kronor

Kurt från Frölunda skrapade fram 500 000 på lott från Miljonlotteriet

den 8 december 2011

Kurt från Frölunda skrapar alltid sina lotter efter en bestämd metod. När han för omväxling skull beslöt att prova en ny variant vann han 500 000! Här berättar han om hur det gick till.

Kurt har prenumererat på skraplotter från Miljonlotteriet i många år och han har sin bestämda åsikt om hur skrapandet ska gå till. Men en dag beslöt han plötsligt att prova en ny metod. Det blir rena lyckoträffen.

–  Jag har sedan länge en procedur när jag skrapar lotter mina lotter från Miljonlotteriet. Jag börjar alltid från vänster i varje skrapfält. Men bara för att testa nåt nytt beslöt jag nyligen att göra precis tvärtom.

– Nio första skrapen gav inget. Men när jag kom till fältet Bilchansen på min Miljonlott skrapade jag lite försiktigt – och fick se en nolla! Vilket ju betyder att det är vinst. Gissa om hjärtat slog dubbla slag.  

– Jag fortsatte att skrapa fram resterande siffror och när bara en siffra återstod satt jag med fem nollor framför mig. Då förstod jag att jag skulle få minst 100 000 kronor. Jag skrapade oerhört försiktigt och långsamt fram den sista siffran och fick se en 5:a. En halv miljon, alltså! Nu blir det en ny husbil.

Här kan du läsa om fler av våra vinnare >>